De la Rock, la folclor şi slujba de duminică?!

Persoane de toată încrederea din anturajul impresarului simpaticilor realizatori ai emisiunii Vest Rock de la Vest TV au adus o veste-şoc pentru fanele lui Alex Fota şi Claudiu Borobei, alias Pac-Pac.

Cea mai urmărită şi apreciată producţie a postului local de televiziune nu dispare de pe micul ecran, aşa că puteţi sta liniştiţi. În platoul emisiunii cu muzică bună nu îşi vor mai face însă apariţia de săptămâna viitoare, alături de genialul realizator Ciprian Cuciureanu, invitaţii lui permanenţi, Fota şi Pac-Pac, personaje devenite deja celebre în rândul tinerilor care au ceva în cap. Zvonurile au început să circule repede. Fota era dat ca noul prezentator al unei emisiuni de folclor, în timp ce despre Pac-Pac se spunea că va comenta în direct slujbele de duminică dimineaţă. Asta da veste-şoc!

Pentru a le linişti pe fanele celor doi, redactorul Express de Banat care se ocupă de lumea mondenă a reuşit într-un final să stea de vorbă cu ei. De la bun început au mărturisit că nu e vorba de vreo ceartă între ei şi Cipi Cuciureanu, realizatorul Vest Rock. „Îmi pare rău că se termină colaborarea noastră cu Cipi, dar, probabil, va urma o altă emisiune, în viitorul apropiat. Mulţumesc celor care ne-au urmărit. Sperăm ca oamenii să urmărească şi de acum încolo Vest Rock pentru că e o emisiune foarte interesantă, mai interesantă decât multe altele, e o emisiune de tineret, cu muzică bună. Probabil, noi o să fim de acum în spatele camerelor”, a declarat Claudiu Borobei, Pac-Pac după numele de scenă. Şarmantul Fota abia aşteaptă să revină pe micul ecran. „Am avut succes cu Vest Rock şi într-un viitor apropiat vom colabora din nou. Încercăm să ne facem propriile emisiuni. Vrem să fie o surpriză şi pentru telespectatori şi sper să le placă”, a spus acesta. Sâmbătă seară, de la 19.30, Cipi Cuciureanu vă invită să-i fiţi alături timp de o oră, când promite să vă răsfeţe cu muzică bună. „Fota şi Pac-Pac m-au ajutat foarte mult, într-o perioadă în care nu aveai pe cine să chemi într-o astfel de emisiune. Reşiţa e mult prea mică să aibă persoane ce cântă Rock. Le doresc succes în noile lor proiecte!”, a declarat rockerul de la Vest TV.

După ce au prins de veste, cele mai înfocate fane ale lui Fota şi Pac-Pac le-au blocat paginile de Facebook cu mii se mesaje. Fota a fost cerut chiar în căsătorie de o admiratoare. Imediat ce IT-iştii de la reţeaua de socializare vor reuşi să le deblocheze conturile, puteţi să le daţi sugestii şi să aflaţi mai multe despre proiectele lor.

 

 

Notă: “Pe surse” se vrea a fi un pamflet şi trebuie tratat ca atare!