Doctor în fitze de prost gust!

Multe dintre instituţiile publice din Caraş-Severin au ajuns să fie ocupate de tot felul de personaje pe care le recomandă doar pilele la nivel înalt şi mai puţin propriile competenţe. Există însă şi o altă categorie de şefi, care, odată ajunşi în fotolii din piele naturală fină, uită de unde au plecat şi fac pe grozavii şi interesanţii. Medicul-şef al Casei de Asigurări de Sănătate din Caraş-Severin, Laurenţiu Mărţuică, spre exemplu, nu ştim dacă face parte din prima categorie, dar sigur are legătură cu cea de-a doua. Acesta, spun surse de mare încredere, dar care au dorit să-şi păstreze anonimatul, şi-a tocit coatele pe băncile şcolii, însă îi lipseşte ceva esenţial: cei şapte ani de acasă. Altfel, nu poate fi explicată mitocănia de care acesta a dat dovadă astăzi, în sala de şedinţe a Palatului Administrativ. Distinsul doctor a tratat-o, la propriu, cu spatele, pe una dintre cele mai drăguţe jurnaliste, care nu făcea altceva decât să îi solicite câteva amănunte despre o situaţie mai mult decât delicată, legată de medicamentele oncologice pentru bolnavii de cancer. Dacă de respect pentru o femeie nici nu poate fi vorba la medicul Mărţuică, măcar faptul că e plătit, ce-i drept, nu grozav, din bani publici, ar fi trebui să îl oblige să dialogheze cu jurnalista şi colegii ei care solicitau anumite informaţii legate de instituţia în care lucrează. Gentlemanul în halat alb nu numai că nu s-a oprit o secundă, dar a şi repezit-o pe jurnalistă cu un aer de mare şmecher. „Instituţia mea are un purtător de cuvânt”, i-a şoptit peste umăr, cu un aer de superioritate, doctorul Laurenţiu Mărţuică. Asta bănuiam şi noi, dar ziarista îl întrebase altceva, nu dacă instituţia care îl plăteşte are sau nu purtător de cuvânt. Ne-am convins însă astăzi ce nu are medicul-şef al Casei de Asigurări de Sănătate din Caraş-Severin sau, altfel spus, ce fel de medic-şef are CAS-ul din judeţ. La viitoarea întâlnire, dacă îl vom întreba pe distinsul doctor de situaţia medicamentelor pentru bolnavii de cancer, oare ne va vorbi şi de lipsa bunului simţ?

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe ziarul nostru electronic, că telefonul roşu din redacţie a şi început să sune. Am pus repede mâna pe o agendă şi un pix deoarece am crezut că ne va răspunde întrebărilor pe care vroiam să i le adresăm la Palatul Administrativ. Da de unde! A ţinut doar să ne asigure că ne-am făcut o impresie greşită despre dumnealui, colegii de breaslă putând să confirme la orice oră că este un om cu o educaţie aleasă.

publicitate online in ziar Express de Banat

 

 Notă: „Pe surse” este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Comments

 1. Ziare locale Ialomita says:

  Agentia de Publicitate Metropolitan Maxpress Adv va ofera posibilitatea publicarii anunturi ziare Ialomita.
  Tribuna Ialomitei anunturi, Anunturi Tribuna Ialomitei online, Publicare anunt Tribuna Ialomitei ziar.
  Deasemenea puteti publicare anunturi Observator 24, Observator 24 anunturi online, anunturi Observator 24, Cum public un anunt in Observator 24.
  Jurnal de Ialomita anunturi, Jurnal de Ialomita mica publicitate, Jurnal de Ialomita anunturi mica Publicitate, Jurnal de Ialomita anunt, Anunt Semnal de Ialomita si Calarasi, Semnal de Ialomita anunturi, Semnal de Ialomita si Calarasi online anunturi.
  Anunturi in Ziarul Semnal de Ialomita si Calarasi 0768.44.11.33, 0721.08.08.10

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/