Încă o aroganţă marca Adi Chebuţiu

Surse demne de toată încrederea anunţă că fostul director de la UCM Reşiţa e gata să pună din nou sare pe rănile reşiţenilor care au muncit o viaţă în uzină, iar acum se înghesuie în autocarele de Spania şi Italia ca să şteargă babe senile la fund sau, în cel mai fericit caz, să culeagă căpşuni.

Casa de odihnă de la Văliug, mândria ucemeriştilor şi locul unde erau răsfăţaţi câteva zile pe an toţi angajaţii uzinei, a ajuns pe mâinile familiei Chebuţiu. Nu-i satisfăcea însă acestuia pretenţiile, astfel că a fost transformat într-un stabiliment de cinci stele. Băiat bun şi cu suflet, Chebuţiu a menţinut în continuare facilităţile pentru ucemerişti. Le acordă o reducere de 10 la sută. Din cât?! Din salariul lor pe o lună, pentru că pe acolo ajunge o noapte de cazare cu un meniu vegetarian şi două beri fără alcool.

publicitate online in ziar Express de Banat

Gurile rele spun că Adi Chebuţiu e gata să-şi demonstreze din nou bunul gust. Surse din anturajul omului de afaceri susţin că acesta ar transforma Institutul de Proiectări de pe Calea Caransebeşului într-un hotel de patru stele, cum n-au mai văzut reşiţenii decât în filme. Lucrurile sunt cât se poate de serioase, drept dovadă, şi profesorul universitar Tibi Mănescu a auzit despre proiectul fostului director de la UCMR. Cârcotaşii deja fac glume pe seama acestei posibile noi investiţii. Chebuţiu cică ar acorda de data asta ucemeriştilor 15 la sută reducere! La uzină se fac deja tabele, nu pentru rezervări, ci pentru alte disponibilizări!

Notă: “Pe surse” este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Comments

 1. banatean says:

  terminati cu vaitatul,voi asa ati votat pe 10 iunie,acuma ciocu’ mic precum ne-au zis uselistii…

 2. Cristi says:

  acolo nu se duc decat ei bosii si cu directorasii iar cand pleaca le pune 10 milioane in traista cica ca se mai si plateste doar nu vrei sa faca lacrimioara bagauba la ea….saraca ati auzit mai nou spala ea vasele ca numai are angajatii…da da ati auzit bine el face patu ea spala cu mopu

 3. FLORIN says:

  Tot pe sursa sugeti si P…. ba banat expres voi sinteti timpiti ,scrieti numai timpeni si prosti ,LASATIL PE CHEBUTIU SA FACA HOTEL DE 5 STELE ,PROSTILOR ,SAU VA INVATAT SEFU VOSTRU FRUNZAVERDE SA TRAITI IN TIGANIE SI PARTAGINA ,HU MAI FITI TIMPITI SI FACETI PE PROSTI CA STITI SI VOI SI NOI STIM CA FRUNZAVEDRE VA CONTROLEAZA SI FACE CE VREA CU ORASU ASTA DE CICAT ,FITI LIBERI SI FACETI TREABA DE JURNALIST NU DE BULANGI MANIPULATI ,,VOI NU VEDETI IN CE ORAS TRAITI ,BAI DESTEPTAREA LASATI OAMENI SA INVESTEASCA SA FACA FRUMOS ,NU VATI SATURAT DE CHISCURI SI DE TARABE ,,,,MAI IESITI IM P…. MEA DIN ORAS SI VEDETI CUM ESTE IN ALTA PARTE ,,,PINA SI LUGOGU ESTE MAI MISTO CA RESITA ,,,,,,,,TREZITIVA BAI NU MAI DORMITI ,LASATI OAMENI SA INVESTEASAC IN ORASU ASTA DE CICAT

 4. bogdan says:

  Bai CRISTI dela 16 „15 DE UNDE STI TU CA LACRIMIOARA SPALA VASE SI CHEBUTIU FACA PAUUL ai lucrat pe acolo si tea dat afara ce esti prea prost pt generatia asta sau pentru un hotel ,sau la un pahar de birfa cu vriun angajat ati povestit despre iei ,pt cultura ta generala daca FAM CHEBUTIU daca spala si fac patu asta inseaman ca sint OK si sint de apreciat ,bravo lor ,,,, DAR PE TINE NU TE DUCE CREIERU SA GINDESTI

 5. Papagalu' de servici says:

  Asta nu e decat un semipamflet … ca partea cu inchiderea institutului are toate sansele sa devina adevarata.
  Fi sigur ca nu vor face patul si nu vor da cu mopul poate nici pentru ei.
  Dar vor sapa groapa altora … a miilor de resiteni care au lucrat in ucmr si in institut si pe care ei i-au adus la sapa de lemn.
  Ia exemplu uzina si institutul … cat au fost pe mana lor au distrus tot. Nu o visat decat la hoteluri si vile … ATATA.
  NU PRODUCTIE doar au daramat si ingropat tot …
  Cu ceva sanse scapa uzina daca pacala ala de Adi Coriolan Preda nu isi baga coada cu prietenii de aici pe care ii are
  Institutu’ ? rrr ? la hotel si la fier vechi.

  Cat despre facut ce poate sa ofere un hotel ? Cateva cameriste si un post de instalator sanitar pentru ala de mai sus de il apara asa de tare.
  Vezi ce a fost institutul … ce au facut oamenii de exceptie de acolo … cand citest asta pe monoitor o faci pentru ca energia electrica a fost produsa de un echipament proiectat acolo …

  Deci ne vedem la capsuni/castraveti/produs in jeremania …

 6. vasi says:

  si atunci de ce pui botu papagalule. Tu esti la acelasi partid cu Manescu si cu seful lui Sabo. Daca tot te iei de Florin spunei ba prostule nu Funza e seful ci Sabo si o sa tot scriem pamflete ca aia nu ne mai primesc la conferintele de presa si nu prea mai avem ce scrie iar daca pleaca Borza cu zambaretul de langa el nu mai are cine sa ne dea rapoarte. Ce bai daca astia ajung senatori va dau contracte de la ei sa munciti la fabrica se duc ei in locul vostru prin lume sa caute contracte. Nu aveti bani ca nu ati mai primit nimic de ciugulit de la Hidroelectrica si nici nu o sa aveti ca strungurile sunt la fier vechi iar productia nu se face cu vorbe din campania electorala.

 7. Florin says:

  Pt, PAPAGALU DE SERVICI ..Nu tin cu iei si nici nu ii pup in cur ,asa cum pup tu im p….. pe ..Dar trebe sa sti si tu si ceilanti care vb aiurea despre UCMR ,nu CHEBUTIU ,la adus asa si voi astea de tot plingeti de mila voastra si va vaitati atita ,,dativa memoria inapoi si vedeti ce sa intimplat nainte sa vina CHEBUTIU ,la UCMR ,si numai vb aiurea ..