Cornele, suntem cu ochii pe tine!

Orice s-ar putea spune despre scrupulosul Cornel Corocan, marele om în negru, că pe vremea lui arbitrii de fotbal nu se îmbrăcau ca acum în toate culorile, dar când e vorba de regulamente, pentru acesta fiecare articol e literă de lege, e respectat şi aplicat cu sfinţenie.

După ce a fentat jandarmii şi stewarzii prezenţi pe Lupac Arena, la meciul dintre Muncitorul şi Pandurii, de vineri seară, şi a intrat pe stadion cu ditamai şezlongul, Cornel Corocan, acum cel mai mare secretar general la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, deci nu la FIFA sau UEFA, a ţinut să-şi facă simţită prezenţa în tribună. La fel ca la Adunările Generale ale forului cărăşean, când, dintr-un colţ ascuns, de după vreun stâlp sau chiar din încăperea alăturată, îi aruncă priviri timide şefului său, doar, doar îi pasează microfonul să spună şi el ceva. Ei bine, instalat comod la oficială, Corocan l-a surprins în ofsaid pe Miholcea, un colaborator cu părul cărunt al ziarelor cărăşene.
Aflat undeva pe partea ailaltă a terenului, la umbră, acesta nu deranja pe nimeni notându-şi fazele importante ale jocului. Nu-l deranja nici pe Corocan, dar încălca regulamentul! Astfel că, la pauză, l-a strigat pe Ghiţă, observatorul partidei. „Ia dă-l afară pe ăla de pe teren. Nu are ce căuta acolo!”, i-a spus scrupulosul Corocan observatorului. „Vorbeşti serios, Cornele?!”, a replicat trimisul FRF la Lupac, mirat şi el de doleanţele fostului arbitru, că doar Miholcea nu încurca pe nimeni. „Ăla e de la presă şi a tot scris urât de mine. Dă-l afară!”, şi-a justificat dorinţa, Cornel Corocan. Slugarnicul de la federaţie s-a conformat şi l-a poftit în tribună pe ziaristul cu păr cărunt. „Cornele, la tine-i ordin!”, i-a spus observatorul imediat ce a îndeplinit misiunea, spre satisfacţia lui Corocan, care jubila în şezlong. Deocamdată e 1-0 pentru secretarul AJF, dar Cornele, suntem cu ochii pe tine! Ai grijă cu jocul la ofsaid!

 

 

 

Notă: “Pe surse” este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Comments

  1. Pe surse says:

    Mai bine dadeai formatiile decat sa te legi de Corocan un secretar al AJF toba de “Legile jocului“ si care, din nou, a avut acoperire regulamentara in a-l da afara din teren pe intrus. Daca acesta intra in teren si cu parul alb intervenea in joc inscriind in poarta … stadionului? Comentariul este un pamflet si trebuie tratat ca atare