Ripensia nu iese din zona rezultatelor nemulțumitoare

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Ripensia Timișoara a terminat la scorul de 0-0 meciul jucat în deplasare, la Târgu Jiu, cu Pandurii. Rezultat ce confirmă pasa deloc grozavă prin care trec roș-galbenii, mai ales că gorjenii rămân antepenultima clasată, deci nu tocmai o forță. Bănățenii au contat în principal prin Albert Voinea în atac, dar nu au reușit să marcheze.

Timișorenii au controlat oarecum prima repriză. După ce oaspeții au solicitat un penalti la o cădere a lui Voinea în careu, în minutul 12, Călin Toma a șutat puțin pe lângă poartă. În minutul 27 a fost rândul lui Voinea să scape singur cu portarul Iulian Dinu, fază la care atacantul roș-galbenilor nu a prins spațiul porții. Și Alexandru Neagu a trimis pe lângă poartă, dintr-o lovitură liberă. De asemenea, în minutul 45, același Voinea a șutat în bară. Cât despre gazde, portarul Dobre a intervenit la două faze la care Pandurii au fost periculoși.

În repriza a doua, ocaziile Ripensiei s-au rărit. Gorjenii au avut două faze periculoase în debutul reprizei a doua, dar bănățenii au scăpat cu fața curată. Reșițeanul Chera a prins un șut pe poartă, respins însă de portarul Iulian Dinu. Cea mai mare ratare a fost în minutul 75. După o fază creată de Tudorache și Chera, minge a ajuns la Voinea. Din 8 metri, singur cu portarul, atacantul însă a ratat.  În final, Ripensia l-a pierdut și pe Călin Toma, ieșit accidentat.

Pandurii Târgu Jiu: Iul. Dinu – Oiţă (cpt.), Vişan, P. Chiş, Vasilescu, Trancă, Nic. Cotolan, Al. Dinu, Takahashi, P. Popescu, Rasoveanu

untitled design set 970x90 px

Ripensia Timișoara: Şt. Dobre – C. Lungu, Tînc, Apro (cpt.), C. Toma (Popa 82′),  Burdeţ (Stoi 71′), Al. Neagu, M. Fotescu (Popovici 46′),   Vl. Tudorache, Chera, Alb. Voinea

Ripensia va juca din nou duminică, de la ora 11.00, pe arena Electrica, cu Daco-Getica București.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/