Le-au ieșit pariurile! Pelici și-a dat demisia!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

CSM Reșița n-a câștigat nici astăzi pe teren propriu, ba chiar a suferit o nouă înfrângere, 1-2 (0-2), cu ultima clasată, Pandurii Târgu Jiu, echipă care până la deplasarea din Valea Domanului nu bătuse pe nimeni și nu obținuse nici măcar un punct!

Rosso-nerii n-au jucat nici astăzi nimic pe teren. Cei mai supărați dintre microbiști speculează că ar fi jucat în schimb foarte bine în altă parte, iar pentru asta flutură tot felul de bilete la diverse case de pariuri, care atestă o cotă frumoasă pentru un nou eșec acasă. „Sunt lucruri pe care eu nu mi le explic, lucruri ce țin de prestația jucătorilor”, a spus antrenorul Alex Pelici după meci, dând și mai mult elan celor care cred în astfel de aranjamente.

Un pariu cu siguranță a ieșit. Al celor care au mizat pe plecarea tehnicianului în cazul unui alt rezultat decât victoria. „Ceva trebuie să se schimbe și se va schimba cu demisia mea. Nu putem să mergem așa în continuare. Îmi este rușine pentru suporterii aceștia minunanți, pe care noi îi răsplătim cu eșec după eșec. Mie îmi este rușine și sper ca antrenorul care va veni după mine să găsească soluții pentru ca echipa să câștige și pe teren propriu, nu doar afară”, a anunțat Pelici imediat după fluierul final al partidei.

untitled design set 970x90 px

Conducerea clubului nu are deocamdată o soluție pentru banca tehnică și asta pentru că nu luase în calcul un astfel de rezultat cu o echipă pe care o bătuse toată lumea până astăzi. Și cum o veste proastă nu vine niciodată singură, etapa viitoare, CSM se va deplasa la Turris Turnu Măgurele, una dintre cele mai bune echipe ale campionatului.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/