13 din 24! Reșița scapă de retrogradare!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Dorinel Munteanu a adus mai mult de o echipă în această iarnă în Valea Domanului pentru ca rosso-nerii să se mențină în Liga 2 și în sezonul viitor!

Cel mai selecționat fotbalist român, omul care a făcut-o campioană pe Oțelul Galați, a schimbat tot lotul CSM-ului pentru partea a doua a campionatului. Și asta pentru că echipa de află astăzi sub linia salvării de la retrogradare. „Avem de muncit foarte mult în aceste 16 etape pentru a salva echipa. Am adus 13 jucători noi pentru a completa lotul de 24 care va duce această bătălie grea. Ne va fi greu încă de sâmbătă, de la primul joc, chiar dacă unii consideră că e un meci ușor. După două luni de pregătire foarte grea, meciul de la Pandurii va fi extrem de dificil. În mare s-au integrat toți jucătorii, am fost mulțumit de pregătirea pe care au făcut-o, de jocurile de verificare, mai puțin”, a declarat Dorinel Munteanu. 

Acesta nu a nominalizat echipele pe care CSM le-ar putea băga sub linie, dar a ținut să precizeze că se va juca până în ultima etapă, astfel că nici măcar Buzăul, care acum stă bine în clasament, nu se poate considera lipsită de emoții. Tehnicianul rosso-nerilor a mai spus că, valoric, actuala echipă a Reșiței e una din primele șase ale Ligii 2. 

untitled design set 970x90 px

Laurențiu Breșneni s-a dovedit indispensabil echipei indiferent de antrenorul care a stat pe banca tehnică și este unul dintre oamenii care pot aprecia cel mai corect actualul potențial al CSM-ului. „Avem un singur obiectiv, salvarea de la retrogradare. Suntem mai puternici față de prima parte a campionatului, iar fiecare meci trebuie tratat ca o finală”, a spus mijlocașul reșițean. 

Laurențiu Rus, fostul fundaș al CFR-ului, a rămas impresioant de condițiile pe care le-a găsit în Valea Domanului. A venit cu un singur gând la Reșița, să pună umărul pentru îndeplinirea obiectivului: menținerea în Liga 2. „Am fost impresionat de condițiile găsite la Reșița, mă refer la tot, la baza sportivă, la condițiile de antrenament și cantonament. Puține echipa de Liga I au condiții de acest fel”, a spus fotbalistul venit în această iarnă sub comanda lui Dorinel Munteanu. 

Primul joc al CSM-ului în acest an e programat sâmbătă, în deplasare, la Pandurii Târgu Jiu. 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/