Revelația returului aşteaptă oferte! Chiar şi de la Metalul!

Metalul Reşiţa a încheiat cu greu şi în mare tensiune campionatul, cu mulţi juniori în teren în ultima etapă, pentru că majoritatea jucătorilor se gândeau deja la alte echipe, viaţa în Valea Domanului fiind tot mai greu de suportat.

Vişan Creţu, o adevărată revelaţie a returului după ce în iarnă s-a încercat îndepărtarea sa, se număra şi el printre cei care au şanse minime să continue în tricoul roş-negru. Aflat la final de contract cu Metalul, fundaşul de bandă dreaptă, dar care poate evolua la fel de bine şi în linia mediană, se află acasă, cu familia, şi recunoaşte că şansele să joace şi din toamnă pentru Reşiţa sunt mici, în ciuda faptului că a făcut un retur excelent, în care şi-a trecut numele chiar şi pe lista marcatorilor.

„Acum sunt acasă, mă bucur de vacanţă în sânul familiei. Nu ştiu ce voi face din toamnă, pentru că la Reşiţa lucrurile sunt foarte complicate. Eu am terminat contractul cu Metalul şi oricum nu se ştie ce se întâmplă cu echipa, dacă va mai exista sau nu la Reşiţa. Sincer să fiu, eu m-am simţit bine la Reşiţa, dar în ultimele luni problemele au fost tot mai mari şi e greu să faci performanţă în astfel de condiţii. Eu am încă de primit bani pe câteva luni. Dacă s-ar rezolva problemele între acţionari mie mi-ar plăcea să continui la Reşiţa. Dacă nu, sunt gata pentru alte oferte, pentru că, aşa cum spuneam, sunt jucător liber de contract și pot negocia cu oricine”, a declarat Vişan Crețu pentru expressdebanat.ro.

Comments

 1. eu says:

  fiecare dintre jucatori spune ca ar continua la Resita. sti de ce dani ? nu au unde merge in alta parte.

 2. eu says:

  rufa tot declara ca are oferte sa mute echipa. fac pariu ca nu are unde sa mute echipa. toata lumea e convinsa de rufa dupa episoadele valcea si resita.

 3. Berta says:

  unde sa se mai duca la cate echipe se tot desfinteaza? pacat ca s-a ajuns in aceasta situatie jenanta ca un oras ca al nostru sa nu poata avea echipa in liga 2 a !cel mai grav e ca nici in a 3 a nu vom avea anul fotbalistic ce urmeaza. in schimb isi pot permite unele comune cu 500-1000 de case iar noi…… .noo coment pentru aceasta stare de lucruri!!!!!!!

 4. eu says:

  despre care comune vorbesti ?

 5. eu says:

  si pt ca tot vb ca se desfinteaza echipe , asta inseamna ca si alte orase ,unele mai cu ” mot ” ca resita raman fara ecghipe , fara fotbal , nu ?

 6. suporter din tribuna says:

  CORIGENTI DE NOTA 4 SINTEM SI LIGA 4 PE VECI A NOASTRA TOT VA FI LA CIT DE PUTIN STIM SA PRETUIM VALORILE.

 7. x-ulete says:

  Premiul 3 obtinut dupa jocurile din play off sunt prea nesimnificative pentu noi cei ce ne respectam.Suntem obisnuiti cu premiul 1 si locul 3 nu are ce cauta la noi.

 8. geo says:

  una din comunele cu echipa de liga a doua este BUCOVINA POJORATA! comment pt.EU

 9. eu says:

  geo , de cine e sustinuta echipa ?

 10. geo says:

  de primarie si consiliul comunal!

 11. rsd says:

  ar trebui sa te mai informezi geo