Vicepreşedintele Ghiorghioni a ars documentele incriminatoare! Nu şi bilețelul din ziua flagrantului!

Deosebit de atent şi preocupat să nu lase urme ale activităţilor infracţionale, Ionesie Ghiorghioni a evitat să utilizeze calculatorul sau să ţină evidenţe scrise, preferând să memoreze totul!

În contextul discuţiilor referitoare la procentul de zece la sută pe care inculpatul Ionesie Ghiorghioni l-ar impune a-i fi remis de către administratorii firmelor contractante din valoarea totală a lucrărilor acordate de Consiliul Judeţean, acesta i-a explicat martorei denunţătoare că „arde documentele şi nu păstrează nici evidenţe electronice, memorând ceea ce îl interesează!”

În ciuda acestei măsuri de precauţie, dar şi a altora, cum ar fi limbajul codificat, ridicarea volumului televizorului în timpul discuţiilor despre şpagă, dar mai ales folosirea ca intermediar a nepotului său, vicepreşedintele suspendat al Consiliului Judeţean a fost prins în flagrant chiar în biroul său cu un bileţel în care martora denunţătoare îi detalia situaţia plăţii şpăgilor. Martora i-a înmânat un bileţel format A6, pe care consemnase anterior: „Am pus în revistă 20.000 lei din care 16.000 lei au rămas din martie de la deszăpeziri, 4.000 lei sunt din decontările următoare. Contăm pe sprijinul dumneavoastră în continuare. Mulţumim!”, s-a reţinut în rechizitoriu. Martora i-a înmânat bileţelul ducând un deget în dreptul buzelor, gest prin care i-a sugerat lui Ghiorghioni că se fereşte să rostească în biroul lui cuvinte care îi pot incrimina. Vicele CJ a citit şi a aprobat prin gesturi şi mimică. „La cererea acestuia, a pus pe birou două reviste în limba germană, în interiorul cărora se afla un teanc compus din 100 bancnote a câte 200 lei, deschizând paginile revistelor în momentul în care le-a aşezat pe biroul inculpatului, pentru ca inculpatul Ghiorghioni să poată vedea în interior suma de bani la care martora se referise în conţinutul biletului pe care tocmai îl lecturase inculpatul. Acesta a aprobat prin gestică primirea revistelor în care se afla suma de bani, poziţionându-le pe birou, în faţa sa, în partea stângă, loc în care au şi fost descoperite de către organele de urmărire penală cu ocazia pătrunderii în birou şi a constatării infracţiunii flagrante”, s-a mai reţinut în rechizitoriu.

Ionesie Ghiorghioni este judecat de Tribunalul Caraş-Severin pentru trafic de influenţă. Până în momentul de faţă nu a recunoscut că s-ar face vinovat şi a declarat în mai multe rânduri că totul este o înscenare.

Comments

 1. coleg de-al lui says:

  de unde atata memorie la acest individ ca are creierii plini cu grasime bruta!creierii lui erau mici si plini de untura de spagar inrait. ce sa caute astfel de excrement in conducerea unei institutii de stat atata timp cat dupa moaca il ghicesti ca e spagar de mare clasa?

 2. .....un om de rand says:

  Asemenea personaje ar trebui judecate in regim de urgenta si comdamnate cu pedeapsa maxima, in asa fel incat nici la nepotii nepotului sau sa nu le mai dea prin gand sa mai faca asa ceva.

 3. petre ispirescu says:

  Tovarasu coleg,l-ati contrat vreodata pe ?Au fost subalterni si colegi, niste lingai.Numai SF il facea praf,chiar si in fata unora mai mici ca functie decat INCULTUL Ionesie de nenumarate ori(mai ales la un pahar) .Dar eram si noi, putinii care indrazneam sa-i dam replici luipupici>!

 4. petre ispirescu says:

  Completare=…pe acest individ ce are creierii plini de grasime

 5. Cetățeanul says:

  Vă dați seama ce caracter infect are acest individ dacă și-a implicat nepotul in asemenea mizerii..

 6. Radivoj Milenovici says:

  Bipolarii nu se pot abtine de a incalca legile , la fel ca si S.Frunzan’balegar ,(cu care asta inpartea ciordeala, poate si cu filiala locala PNL).Ps…..intrebatil pe CIOBANUL VELA cati bani vin la bigetul local PNL din ciordeala ?! Eu asi zice ca 95% sunt din spaga si ciordeala in tara lui PXLA VODA !!!

 7. C says:

  e simplu un inventar si confiscat tot ce nu poate demonstra ca a facut cinstit! simplu