Reșițenii nu vor alimente pe gratis. Primăria schimbă foaia

1000x100 (4)

Reșițenilor nu le pasă de alimentele pe care le pot primi gratuit. Aproape jumătate dintre cei care au dreptul să beneficieze de ajutorul Uniunii Europene încă sunt așteptați să-și ridice produsele.

Depozitul de unde reșițenii își pot ridica ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană își schimbă programul pentru că beneficiarii îi trec foarte rar pragul. Deși peste 3.000 de persoane mai au dreptul la produse gratuite, acestea nu merg să și le ridice.

La începutul săptămânii, Primăria Municipiului Reșița anunța că în perioada 22 iunie – 27 iulie, 3.584 de reșițeni și-au ridicat ajutoarele alimentare, alte 3.116 fiind încă înscrise pe listele permanente.

leader board 728 x 90 px

Până acum, angajații Primăriei îi așteptau pe reșițeni până la ora 21.00, dar începând de luni, 8 august, depozitul CARAȘ S.A. situat pe Strada Timișoarei nr. 2 va fi deschis de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00.

Cei îndreptățiți să beneficieze de ajutorul alimentar trebuie să se prezinte la sediul pus la dispoziție de Primăria Municipiului Reșița cu actul de identitate (original și copie) și documentul care atestă încadrarea în grupul de beneficiari (original și copie).

CITEȘTE ȘI:

Peste 3.000 de reșițeni mai au de primit ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană