Reșița, Văliug și Anina au ajuns pe Netflix! „Ghinionistul”, disponibil de luna aceasta pe platforma online de filme!

po 1000x100px (3)

Filmul care a făcut senzație în România și care a fost produs în Caraș-Severin continuă seria de succese. Din această lună, „Ghinionistul” poate fi urmărit online, pe platforma Netflix.

„Ghinionistul” se dovedește a fi cel mai norocos film românesc al ultimilor ani. După lansarea răsunătoare din iarna lui 2017, în primăvara anului trecut a fost recompensat cu Premiul publicului pentru producţia cu cele mai mari încasări, de peste 1 milion de lei, trofeu decernat în cadrul Galei premiilor Gopo. Din această lună, filmul turnat la Reșița, Anina și Văliug poate fi vizionat și pe Netflix.

„Eu știam că apare în luna martie pe Netflix, așa că a fost o surpriză și pentru mine. În ultima vreme, s-au și înmulțit mesajele pe Facebook de la oameni care vor să vadă «Ghinionistul». Este o mare realizare, mai ales pentru că e un proiect de suflet făcut cu oamenii din Reșița. E un proiect în care s-au legat lucrurile, pentru că oamenii și-au dorit să facă asta”, explică regizorul Iura Luncașu pentru Express de Banat. „Pe undeva, știam că se va întâmpla, că filmul nu va rămâne neobservat. Atunci când oamenii își doresc cu adevărat ceva, se întâmplă lucrurile, de asta am și făcut filme independente. Intuiția mi-a spus că se vor întâmpla lucruri frumoase cu proiectul ăsta, iar acum se și confirmă. E mare satisfacția”, mai spune Iura.

„Este o mare onoare pentru noi! În primul rând, faptul că Reșița și împrejurimile au ajuns pe marile ecrane din toată țara, iar acum, și pe online. Colaborarea cu Iura a fost excelentă, iar rezultatele sunt pe măsură”, spune Laurențiu Plestici, șef birou la Cinematograful Dacia și totodată director de producție în filmul „Ghinionistul”.

1000x200 dacus 02

„Faci sau taci” va fi și el inclus pe lista Netflix, posibil din toamnă. Trailerul comediei polițiste va fi lansat săptămâna aceasta. Filmul, produs vara trecută în special în zona Văliug, respectiv Oravița, va avea lansarea în 22 martie. Iura Luncașu promite și de această dată o avanpremieră în Caraș-Severin, înaintea proiecției de la București. „Drumurile mele vor duce acolo orice aș face. Oriunde m-aș duce de aici încolo. O să mă mai abat din când în când pe acasă”, spune Iura, făcând referire la Reșița.

Regizorul nu se oprește aici. După lansarea din luna martie a filmului „Faci sau taci”, ia în calcul un nou proiect, ținta fiind de această dată Moldova Nouă.

CITEȘTE ȘI: Caraș-Severinul, transformat în platou de filmare de regizorul Iura Luncașu! O nouă producție se află deja în pregătiri! [VIDEO]

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px