Confruntare Popovici-Ciobanu, azi, la Aquacaraş, anticipată de vicele CJ: „Sunt hotărât să scot biciul de sub masă!“

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Ionuţ Popovici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, cel care de o vreme îi tot cere demisia managerului Aquacaraş, a anunţat că Nicolae Miu Ciobanu va reveni azi la lucru după concediul prelungit. „O să mă duc şi eu acolo cu mapa sub braţ“, i-a spus enigmatic Ionuţ Popovici lui Dan Popoviciu, în interviul live de aseară din studioul Express de Banat.

În faţa insistenţei ziaristului, care l-a întrebat în mod repetat ce va avea în mapă, Ionuţ Popovici a răspuns că va fi „o mapă cuprinzând ceea ce trebuie să fie în mapă“. Adică? „Sunt nişte hârtiuţe pe care vreu să le verific şi să le compar, pentru că vreau să aflu câteva lucruri de la Aquacaraş… Pentru mine este foarte clar: domnul Ciobanu trebuie să plece repede acasă! Acasă sau oriunde altundeva, dar nu la Aquacaraş!“, a spus Ionuţ Popovici.

În timpului interviului a intervenit Hadrian Popescu, liderul Grupului PNL din Consiliul Local Reşiţa, care a menţionat că de fapt astăzi are loc la Aquacaraş o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor (AGA). Moment în care Ionuţ Popovici a fost nevoit să ofere alte amănunte.

„O să asist la şedinţa AGA, pentru că nu-mi pot depăşi atribuţiile. În schimb, pot să fac recomandări, de care eu cred că o să înceapă să ţină cont. Pentru că a trecut un an de zile (de când Ciobanu e la conducere, n.r.) şi acolo nu simţim niciun progres. În plus, nu este în regulă ca beneficiarii principali, primarii de oraşe, să fie într-un continuu conflict cu Aquacaraş. Fie că vorbim de Nelu Popa, Eugen Cismăneanţu, Luca Mălăiescu, Adi Torma… Toţi sunt nemulţumiţi. În primul rând, de modul de lucru… De aceea, sunt foarte hotărât să scot biciul de sub masă!“, a anunţat Ionuţ Popovici.

Aquacaraş, firmă de închirieri şi vânzări de terenuri!

promovare banner maxagro

Pe site-ul societăţii Aquacaraş am găsit convocatorul şedinţei AGA de azi, 16 ianuarie. Aceasta este programată la ora 11 şi are pe ordinea de zi printre altele: includerea lui Ioan Bălănescu (desemnat de CJ) în Consiliul de Administraţie al firmei; aprobarea închirierii unei suprafeţe de teren de 240 mp de pe strada Fântânilor din Reşiţa societăţii DELGAZ GRID S.A.; prezentarea solicitării formulate de MANAGER INFO TOUR S.R.L. (Kaufland, n.r.) privind cumpărarea unui teren de 3.316 mp şi construcţiile aferente, de pe strada Fântânilor; informare privind plăţile efectuate către antreprenori din contractul de credit cu Raiffeisen; informare privind situaţia economică şi financiară a societăţii. Ultimul punct, „Diverse“, va fi probabil acela la care vicepreşedintele Ionuţ Popovici are de gând să scoată biciul la… miliţianul pensionar care conduce Aquacaraşul.

Despre jocurile politice la nivel de Caraș-Severin, despre zvonurile privind viitoare schimbări la nivelul conducerii Consiliului Județean, dar și despre principalele ținte ale forului administrativ în anul 2019 va vorbi în această seară, de la ora 20, vicepreședintele CJ Caraș-Severin, Ionuț Popovici, LIVE, în redacția Express de Banat

Gepostet von Express de Banat am Dienstag, 15. Januar 2019

publicitate tmc 640