Caraș-Severinul, transformat în platou de filmare de regizorul Iura Luncașu! O nouă producție se află deja în pregătiri! [VIDEO]

Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Se pare că județul Caraș-Severin are cele mai frumoase locuri din România! Nu degeaba s-a îndrăgostit Iura Luncașu de aceste meleaguri. Așa se face că regizorul are deja un scenariu pe care îl va transpune într-un nou film anul viitor! Ce zonă a județului a ales de această dată?

„Ghinionistul” și „Faci sau taci”. Primul a obținut deja premiul publicului pentru filmul cu cele mai mari încasări în cadrul Galei Gopo 2018. În cazul celui de-al doilea numai ce s-au încheiat filmările și promite să-l depășească pe primul. Dar Iura Luncașu n-are de gând să se oprească aici. Îi plac comediile, îi plac cărășenii și mai ales potențialul pe care îl are județul când vine vorba despre producții cinematografice. Așa că i-a fost ușor să se decidă: mai vrea un film. Are deja scenariul și se apucă de treabă anul viitor, în luna mai. A ales Moldova Nouă și a purtat deja primele discuții cu primarul Adrian Torma într-o scurtă vizită pe Ostrov.

Va fi tot o comedie, dar cu două părți, ceea ce înseamnă muncă dublă față de proiectele anterioare. Iura este însă optimist.

YouTube video

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

La fel de optimist este și primarul Adrian Torma, care a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook imediat după vizita regizorului Iura Luncașu și a actorilor care joacă în „Faci sau taci”. „Astăzi (n.r. joi, 23 august) am avut oaspeți de seamă în oraș și vă anunț în premieră că în curând la Moldova Noua se va filma o comedie care va pune în lumina reflectoarelor orașul nostru. Am făcut o mică plimbare pe Ostrov, minunea orașului nostru și parte din viitoarea producție a lui Iura Luncașu. Au fost foarte încântați de frumusețea Clisurii și sunt convins că vor face cunoscute prietenilor aceste locuri minunate. Eu cred în viitorul orașului și în dezvoltarea turismului în Clisura Moldova Nouă”.

CITEȘTE ȘI: Faci sau taci? Iura Luncașu promite că în toamna lui 2019 n-avem de ales [VIDEO]

untitled design set 970x90 px