Faci sau taci? Iura Luncașu promite că în toamna lui 2019 n-avem de ales [VIDEO]

po 1000x100px (3)

E simplu: faci sau taci? Iura Luncașu n-a tăcut și a făcut. Filmările pentru cea mai nouă producție au luat sfârșit. După mai bine de 3 săptămâni și sute de ore de muncă în locații care-ți taie răsuflarea, echipa de filmare și-a terminat treaba în Caraș-Severin.

23 de zile de filmări, 16 celebrități și 13 locații. Așa s-ar putea rezuma filmul „Faci sau taci”, cea mai nouă producție semnată de Iura Luncașu. Ultimul „stop” s-a auzit sâmbătă, după miezul nopții, la Oravița.

Norocosul care a creat „Ghinionistul” a revenit în Banat pentru a da naștere unei noi comedii de calitate, de această dată, una polițistă. Intrigă, bătaie, intervenții în forță, acțiune non-stop și replici care te vor face să râzi cu lacrimi, pe toate le vom vedea pe marile ecrane în toamna lui 2019. Vom vedea și locații pe care mulți dintre noi le cunoaștem: Văliug, Cheile Nerei cu Ochiul Beiului și cascadele sale sau diverse zone din Oravița sunt doar câteva.

Din distribuție fac parte Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Micutzu Cosmin Nedelcu, Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbașa, Giulia Anghelescu, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Vişterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popovici și Horia Brenciu.

1000x100 casa brutarului

Premiera de gală va avea loc cel mai probabil la Oravița, iar apoi la Timișoara, acolo unde s-au filmat primele secvențe.

„A fost un proiect foarte greu, dar rezultatele vor fi foarte bune”, promite Iura prin intermediul Express de Banat. Regizorul ne-a dezvăluit de ce a ales să dea numele filmului „Faci sau taci”, de ce a ales Oravița și ce a însemnat munca pentru cel mai nou film al său, în comparație cu „Ghinionistul”, cel care a obținut premiul publicului pentru filmul cu cele mai mari încasări (1.007.284 de lei / 53.898 de spectatori).

Sursă foto principal: Codin Maticiuc

YouTube video