Benga s-a convins: Unirea e contracandidată la promovare!

Antrenorul CSMR-ului a profitat de programul primei etape din Liga 3 și a văzut-o la treabă în deplasarea de la Lugoj pe Unirea Alba Iulia, echipă despre care avea informații că, alături de Metalurgistul Cugir, se va bate la primul loc.

Cândva echipă de tradiție în al doilea eșalon fotbalistic al țării, Unirea Alba Iulia încearcă să se reinventeze, la fel cum face și gruparea din Valea Domanului. Anunțată drept una dintre pretendentele la primul loc, Unirea n-a avut deloc un start grozav de campionat. A scos doar un meci egal în fața unei echipe a Lugojului mult subțiată față de anul trecut: 1-1. Prezent în tribunele stadionului din Lugoj, antrenorul CSM-ului a pus semieșecul pe seama neșansei, concluzia sa fiind că Alba Iulia va fi o nucă tare în acest sezon.

„Am avut dreptate în ceea ce o privește pe Alba Iulia, se va lupta la promovare, chiar dacă în prima etapă a furnizat o surpriză prin egalul de la Lugoj. A prestat un joc bun, chiar dacă nu a reușit să se impună. A ratat vreo nouă ocazii mari de gol. Campionatul îl va câștiga echipa mai constantă”, a declarat Benga.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/