Reșița, singura echipă fără punct în Liga a II-a!

Metalul a pierdut din nou, 0-3, pe terenul nou-promovatei FCM Baia Mare și a ajuns la a patra înfrângere din tot atâtea etape.

 

Clubul din Valea Domanului a intrat în insolvență, dar asta nu înseamnă în niciun caz că toate problemele rosso-nerilor s-au rezolvat. Subțirimea lotului, neajunsurile și incertitudinile din această vară se văd în clasament, acolo unde Metalul nu are niciun punct, fiind singura echipă din cele 27 ale Ligii a II-a în această postură. Mai mult decât atât, Reșița are cele mai multe goluri primite, 14 la număr! Situația e dificilă și tocmai de aceea Cătălin Rufă încearcă să-i aducă întăriri lui Marian Pană până nu e prea târziu. Problema este că, până în iarnă, Metalul nu poate legitima decât jucători liberi de contract, astfel că nu se poate vorbi de vreun transfer spectaculos.

Rosso-nerii vor avea un meci foarte greu și etapa viitoare, acasă, cu FC Caransebeș 1913, echipă care va veni în Valea Domanului după două eșecuri consecutive.

Comments

  1. rsd says:

    ce neajunsuri ? in articolul in care pana isi anunta demisia , spune ca jucatorii au luat 3 salarii in doua luni. pai nu e bine ? de cate salarii ar avea nevoie betivanii aia de jucatori ? rezultatele proaste sunt din cauza escapadelor din birturi , din lipsa lor de profesionalism . express de banat, a tras de nenumarate ori semnale de alarma, despre viata nocturna a fotbalistilor ,despre escapadele lor pana la primele raze de soare ale dimineti si atunci tu fotbalist mai faci fata antrenamentului ? e pacat ca se mai strica bani pentru ratatii astia.

  2. rabinul says:

    Ca nu stav bine cu capul este evident din moment ce var+ vara=¿

  3. dori says:

    Taban & Schelean au inceput campania electorala impreuna cu Vali Rusu. Astia il sponsorizeaza pe Taban sa scrie numai mizerii pe seitul sau.