Marian Pană a plecat de pe banca Metalului!

Situația complicată de la clubul din Valea Domanului și cele patru înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate în startul campionatului Ligii a II-a l-au determinat pe tehnicianul rosso-nerilor să renunțe la banca tehnică.

 

Marian Pană îl anunțase pe Cătălin Rufă după eșecul de acasă cu FC Brașov că va pleca de la echipă și că mai stă doar o săptămână, pentru a-i oferi timpul necesar să găsească alt antrenor. Patronul Metalului spera ca un rezultat bun la Baia Mare să-l facă pe Pană să se răzgândească, numai că rosso-nerii au pierdut din nou. „Era greu să obținem ceva, cu toate că jocul putea să ne ducă spre un rezultat mai bun. E greu să joci în condițiile speciale de la noi. Se vede urât ceea ce e acum la Reșița. Eu m-am retras, nu am nimic de reproșat nimănui, îmi pare rău pentru echipă. Eu am anunțat de săptămâna trecută și nu se mai pune problema să mă întorc la echipă. I-am spus și patronului de săptămâna trecută pentru a avea timp să caute antrenor, i-am spus că nu mai pot sta în condițiile astea, că e greu să ai control asupra echipei la modul cum stau lucrurile acum, lotul e slăbit, jucătorii sunt nemulțumiți și e imposibil să faci față unui joc de Liga a II-a. Decizia mea e luată, chiar dacă s-a intrat în insolvență și lucrurile ar putea să se mai rezolve”, a declarat Marian Pană pentru expressdebanat.ro.

Tehnicianul consideră că Metalul poate evita retrogradarea în ciuda startului dezastruos de campionat și a problemelor de la club și a spus că i-ar plăcea să revină cândva în Valea Domanului. „Echipa se poate redresa, dar e foarte greu. Trebuie întărit lotul, pentru că altfel e greu să faci față competiției. Nu a fost o activitate normală pentru o echipă de liga a doua, deși, în cele două luni cât am fost eu aici, jucătorii au primit trei salarii. Eu cred că am procedat corect, am anunțat din timp. Îmi pare rău că nu s-a putut mai mult, viața merge înainte și nu se știe niciodată ce va fi. Mie îmi place la Reșița, nu am avut nicio problemă cu acomodarea. În alte condiții, m-aș întoarce cu mare plăcere. Eu sper ca echipa să se redreseze”, a mai spus Marian Pană.

Comments

  1. ic says:

    Pană a fost adus de două ori şi a plecat tot de două ori, altul, Rufă, a fost adus odată cu fanfara şi nu mai vrea să plece…..

  2. rsd says:

    antrenoru secund ramane ?

  3. rsd says:

    carol gurgu ramane ?