Reșița a rămas în inima Antoniei!

Așa cum a promis în timpul concertului, cântăreața Antonia a marcat momentul primului concert în Reșița printr-un filmuleț scurt pe site-ul Instagram.

Fanii au avut parte de toată atenția Antoniei în timpul concertului de la Reșița. Impresionată de bannerele și pancartele cu inimioare și de scandările frumoase alte publicului, cea mai iubită cântăreață din România a imortalizat momentul de pe scenă și a făcut un filmuleț pe profilul personal de pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: STELA ENACHE ȘI ANTONIA AU ÎNCÂNTAT PUBLICUL REȘIȚEAN

Pentru că sunteți așa frumoși trebuie să vă pun și pe Instagram. Așa că să facem gălăgie, strigați ceva, pentru că vă veți vedea pe profilul meu”, spunea cântăreața pe scenă la Reșița, după care a filmat publicul cu telefonul dansatorului. Așa cum a promis, filmulețul poate fi văzut și astăzi pe pagina personală a cântăreței, „Antonialalalala”. Videoclipul poate fi găsit AICI.

CITEȘTE ȘI: MANIFEST DE ANVERGURĂ. ÎNCEP ZILELE REŞIŢEI!

Pe același profil, cântăreața a postat un videoclip de la finalul concertului, din timpul sesiunii de autografe, cu toți fanii care au reușit să stea mai aproape de idolul lor. Video, aici.

CITEȘTE ȘI: FOTO: ZILELE REŞIŢEI AU DEBUTAT CU SUCCES ÎN NOUA LOCAŢIE!

Comments

  1. rodikaa says:

    Multumim din inima Antoniei si mai ales Primarului Mihai STepanescu care a facut posibil ca Resita sa ramana in inima celei mai iubite cantarete. Astfel toata lumea care va urmari contul Antoniei va afla ca exista un loc in Cosmos numit Resita, altul decat o piata din Bucuresti. Multumim tutulor care ne promoviaza.