GALERIE FOTO Festivalul de jazz, în toi!

Ziua de sâmbătă este cea care strânge cei mai mulți iubitori de jazz la Gărâna. Ediția de anul acesta nu a făcut excepție, drept care sute de oameni din toate colțurile țării s-au strâns în Poiana Lupului.

Cea de-a treia zi de festival a reușit să adune cel mai numeros public. Deși corturile au împânzit fiecare petic de câmpie dintre munți încă de la începutul săptămânii, fanii festivalului și-au rezervat ziua de weekend pentru a fi prezenți în fața scenei de la Gărâna.

Pentru cei ce adoră să se lase încântați de ritmurile jazzului, cel mai dulce cântec de leagăn sunt chiar acordurile melodiilor interpretate de renumiții artiști din lumea întreagă. Așa cum se obișnuiește în fiecare an, spectatorii fără prea mulți bani în buzunar au hotărât să urmărească întregul concert de pe dealul cu cimitirul, acolo unde muzica răsună între dealuri și ajunge la urechile fanilor ca o briză ușoară de vară.

Singura nemulțumire pentru unii participanți este neamenajarea locației. „Am venit la foarte multe ediții și pot să spun că nivelul interpreților a crescut, însă ar trebui făcut ceva mai mult aici în fața scenei, să schimbe butucii, să lase doar gazon, ca fiecare să vină cu scaunul pliant, așa cum facem noi”, a precizat o participantă din Deva. Chiar și așa, aceasta vine de foarte multă vreme, iar fetița ei este vedeta festivalului, prezentă încă de pe vremea când avea o lună de zile.

CITEȘTE ȘI:APROAPE DOUĂ DECENII DE JAZZ LA GĂRÂNA! CEA DE-A 17-A EDIȚIE A FESTIVALULUI A ÎNCEPUT!

Dacă până acum era mereu prezent serviciul de ambulanță, experiența edițiilor trecute a demonstrat că nu este necesară o astfel de siguranță. Așadar, la evenimentele minore ce au avut loc a făcut față cu brio echipa de Salvamont condusă de Valentin Balaban, prezent la datorie. De asemenea, ordinea și buna circulație au fost asigurate de jandarmeria județeană și polițiștii rutieri.

CITEȘTE ȘI: FESTIVALUL DE JAZZ, SUB LUPA JANDARMILOR

ACORDURILE DE JAZZ, ÎN CURÂND LA GĂRÂNA