UPDATE: Timișoara a surclasat Reșița

explo 1000x200

În derby-ul bănăţean din play-off-ul Ligii Naţionale de handbal masculin, Timişoara a surclasat Reșița.

UPDATE: 19:00  – Reșița a făcut o a doua repriză foarte slabă, nu a reușit să recupereze handicapul cu care a intrat la pauză. Echipa antrenată de Aihan Omer a pierdut la o diferență categorică, scorul final fiind 27 – 19, în favoarea timișorenilor, și va avea o misiune foarte grea în meciurile de sâmbătă și duminică din Sala Polivalentă din Reșița. Diferența foarte mare de scor poate fi explicată și prin faptul că în momentul în care și-au dat seama că nu pot obține un rezultat pozitiv, handbaliștii reșițeni au preferat să o lase mai moale, pentru a evita eventuale accidentări, ceea ce ar fi îngreunat și mai mult misiunea lor de a rămâne în Liga Națională.

Vom reveni cu amănunte.

Alb-violeţii s-au desprins după doar un sfert de oră la trei goluri, obligându-l pe Aihan Omer să ceară prematur timp de odihnă. Situaţia nu s-a schimbat absolut deloc, ba, mai mult, Poli şi-a mărit avantajul, conducând în mai multe rânduri chiar cu cinci goluri. Repriza a doua începe de la -5 pentru HC Caraş-Severin, după 10-15 la pauză.

 

Rămâi pe Express de Banat. Revenim cu amănunte!

Comments

  1. Afacerea ta says:

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: http://www.invetienglezaRo