Reșița a preluat supremația! În campionatul județean!

CSM Școlar a călcat în picioare Hidrocon Marga, liderul de până acum al Ligii a IV-a de fotbal Caraș-Severin, deși trupa lui Potocianu și Popa s-a văzut condusă după numai câteva minute. Rosso-nerii au câștigat cu 10-2!

Micul grup care a mai rămas din Guardia Rosso-Nera a trăit preluarea șefiei clasamentului în campionatul județean cum se întâmpla cândva la victoriile cu granzii din prima ligă. Leo Doană, ajuns astăzi la 45 de ani, a trăit acele vremuri și trăiește și prezentul, alături de fiul său, Casian, ambii regăsindu-se în primul unsprezece.

Surprinzător, oaspeții au controlat startul partidei și au reușit să deschidă scorul, spre satisfacția primarului Beg, aflat în tribună. Gazdele au egalat însă foarte repede. Hidrocon a mai ratat o ocazie uriașă după care a cedat fizic, amicalul de joi cu FC Caransebeș 1913 lăsând urme serioase. Asta le-a permis reșițenilor să măture pe jos cu fotbaliștii din Marga. Golurile au picat unul după altul și diferența putea fi chiar mai mare la final. Fanii, chiar dacă sunt mai puțini ca niciodată, sunt în delir. CSM Școlar e lider în campionat, cu maximum de puncte, deasupra unor echipe formate din jucători care se adună sâmbăta la meciuri, dar asta pare să conteze mai puțin. O victorie frumoasă, dar dacă asta înseamnă astăzi Reșița fotbalistică e trist. Foarte trist!

„Cred că a fost o victorie care nu s-a pus la îndoială cu toate că am plecat efectiv de la 0-1. Cred că valoarea echipei noastre și-a spus cuvântul, iar valoarea individuală a jucătorilor și per ansamblu a făcut diferența. Eu țin să-i felicit, au dat dovadă de tărie de caracter și sunt convins că mergând pe același drum și îmbunătățind unele lucruri la care suntem deficitari putem să ne obținem dreptul de a merge la baraj și de a reprezenta județul Caraș-Severin la barajul de promovare pentru Liga a III-a”, a declarat Gheorghe Popa, fostul portar care ridica în urmă cu ani 15.000 de oameni în picioare cu paradele sale.

Comments

  1. GRN says:

    Felicitari !