Remiza care naşte speranţe

Rosso-nerii n-au câştigat nici astăzi, dar Gică Barbu a anunţat că nu mai pleacă de la echipă, cel puţin până în iarnă, şi chiar are motive să fie optimist în ciuda faptului că echipa pe care o pregăteşte nu a obţinut un rezultat pozitiv.

FCM 2012 Reşiţa a deschis repede scorul în partida cu liderul seriei a patra din Liga a III-a de fotbal, prin Costescu, dar bucuria gazdelor a fost de scurtă durată, elevii lui Ştefan Nanu reuşind să egaleze imediat. Ocaziile avute de atacanţii reşiţeni şi irosite rundele trecute nu s-au mai ivit şi astăzi, în faţa unei echipe care s-a aşezat bine în teren. Nanu s-a temut în primul rând de propriul portar, un puşti care a arătat destulă nesiguranţă în prima repriză. La pauză l-a schimbat, simţind că rosso-nerii vor supune unui adevărat asediu poarta gorjenilor. Nu s-a întâmplat însă asta decât în ultimul sfert de oră, când scorul le era favorabil oaspeţilor, care au marcat golul doi imediat după pauză. În minutele de prelungire, FCM a restabilit egalitatea şi, dacă Loba ar fi fost mai inspirat, putea chiar câştiga. S-a terminat 2-2, concluzia fiind că FCM şi Minerul sunt două echipe de valori apropiate şi că lupta la vârf nu se poate încheia atât de devreme.

Remiză echitabilă

La finele partidei, Gică Barbu a recunoscut cu fair-play că rezultatul a fost echitabil. “A fost un meci bun de nivelul Ligii a III-a, care s-a terminat cu un rezultat corect. E adevărat că puteam chiar şi câştiga, dar după cum s-a jucat şi după numărul de ocazii e un rezultat echitabil. Ştiu că am declarat că mă gândesc să renunţ, dar nu o voi face mai devreme de finalul turului de campionat. Am văzut că Motrul nu ne e cu nimic superior şi sper să vină şi victoriile”, a spus antrenorul Reşiţei. Omologul său, Ştefan Nanu, a plecat satisfăcut din Valea Domanului. “A fost un meci frumos. Eu sunt mulţumit cu acest egal, deşi nu pot să nu mă gândesc că am luat gol în minutul 92. Am fost foarte aproape de o victorie”, a declarat antrenorul Minerului Motru.

Comments

 1. Carasean says:

  Atata vreme cat echipa FCMR 2012 are antrenor constantean si clujeni, dejeni, bihoreni si brasoveni in echips aceasta nu va castiga niciun meci in Valea Domanului. Joaca mereu in deplasare!!!

 2. vasi says:

  Barbule nu acaracter.Lasane.Ai zis ca daca nu castigi cu Motru misiunea ta la Resita s-a incheiat.Parerea mea e ca ar trebui sa-l iei si pe prietenul tau de pahar Bobar si sa plecati amandoi.Sunte-ti penibili

 3. dani says:

  cati jucatori italieni are inter milano sau cati sunt din oras. sa multumim ca vin si acesti antrenori , ca in ultimul timp nu ne mai bga nimeni in seama in partea asta de tara
  am vrea multer dar nu oferim nimic in schimb

 4. LuxPhotoFuchs says:

  Nu compara “adunatura“ de azi din Valea Domanului cu Inter. Cu Beldeanu, Dudu Georgescu, dar si cu Ilies, Atodiresei, Florea, Puscas, Rednic, Kafka, Georgevici eram Milanul din Banat! Aveam si o galerie pe masura!!

 5. Gusca says:

  Sambata mergem la Giarmata. Deplasarea se va efectua cu trenul si masini personale. 20 de lei de persoana.Sambata suntem liberi de la munca asadar sa mergem in numar cat mai mare sa sustinem echipa.
  Hai Resita !

 6. nelu says:

  carasean si vasi probabil ca erau prieteni de pahar cu doana. ma ,prapaditilor ce rezultate am avut cu leo doana? daca e asa mare antrenor doana ,de ce nu are oferte de a antrena pe undeva ? unde a antrenat doana ? carasova si berzovia si voi indrazniti sa-l comparati cu barbu ? sa zica multam doana ca bobar ia dat o grupa de copi ca murea de foame.

 7. Suporter vechi CSM says:

  Cand CSM-ul,FCM-ul mergea bine ,cand erau bani Fuchs asta era nelipsit de la protocoalele clubului.Nu era blid prin care sa nu fi trecut si limba acestui asa zis ziarist.Acum cand clubul e in coma, toti sariti sa aruncati ultima lopata de pamant.Cu vanzatori si tradatori nu putem avea fotbal in Resita. Vineri cand am deschis scorul nimeni in afara galeriei nu a aplaudat reusita. Dusmanilor !
  CSM,CSM SINGURA IUBIRE E. NE VREM CSM-UL INAPOI. Cine a vandut CSM -ul sa ni-l inapoieze.

 8. Gusca says:

  Toti uita. Uni au ajuns chiar pe functii importante pe spatele rossonerilor. Urcarea e frumoasa,dar si coborarea dureroasa. Cand te gandesti ce prieteni buni ai avut si in ce dusmani ai reusit sai transformi, e posibil sa ai o oarecare mustrare de constiinta.