“Barbu se bucură de toată susţinerea mea”

FCM 2012 Reşiţa primeşte de la ora 17, pe Stadionul „Mircea Chivu”, vizita Minerului Motru, echipa cotată cu cele mai multe şanse la promovarea în Liga a II-a de fotbal.

Antrenorul Gică Barbu a fost foarte afectat după eşecul de runda trecută cu Minerul Mătăsari, suferit chiar pe propriul teren, şi a anunţat că dacă rosso-nerii nu bat nici astăzi e foarte posibil să demisioneze. Declaraţiile au fost făcute la cald, la capătul unui meci controlat de la un capăt la celălalt, dar pierdut.

Preşedintele clubului, Cristian Bobar, este convins că lucrurile se vor linişti odată cu finele întâlnirii de astăzi şi că Barbu va rămâne pe banca tehnică a Reşiţei. „Ne aşteaptă un meci foarte greu. Gică Barbu e supărat, la fel cum sunt şi eu, dar nu am ce să-i reproşez. Doar cine nu a fost la meci şi nu a văzut jocul echipei poate contesta antrenorul sau echipa. Antrenorul are toată susţinerea mea şi sunt convins că astăzi nu vom mai fi la fel de ghinionişti. Sper ca toate ocaziile irosite până acum să fie răzbunate”, a spus Bobar.