Regim spartan pentru rosso-neri

Componenţii echipei de fotbal CSM Reşiţa au urcat, duminică, la Văliug, pentru un stagiu de pregătire centralizat care se va întinde pe durata a şase zile.

Antrenorul Leo Doană a dorit neapărat să-şi ducă elevii în cantonament pentru a rezolva problema pregătirii fizice, capitol la care toate echipele româneşti sunt deficitare, mai ales cele din ligile inferioare. “Va fi un regim spartan, cu trei antrenamente pe zi, pentru că nu stăm decât şase zile. Acest cantonament a fost posibil datorită sprijinului acordat de Primăria Reşiţa, dar şi datorită domnului Nelu Popa, care ne-a promis şi câte un rând de echipament de antrenament şi prezentare”, a declarat preşedintele Cristian Bobar.

Faţă de prima parte a campionatului, lotul CSM-ului a suferit numeroase modificări. Miok, Ionaş, Feleagă şi Abiodun au părăsit echipa, dar în locul lor au venit Beică, Oncică, Costescu şi Uţiu, toţi patru de la concitadina Gloria. În schimb, un număr de 12 juniori din Valea Domanului au fost împrumutaţi grupării din Govândari. “Pare greu de crezut, dar am pus la punct o strânsă colaborare cu Gloria. Trebuie să ne ajutăm reciproc. Avem mai mulţi jucători în probe, Leo Doană urmând să hotărască numele celor care vor rămâne”, a mai spus Bobar.

Comments

  1. suporter says:

    bafta in retur ! multumim domnului popa pentru ajutor.multumim domnului primar. hai metalu !

  2. Ultras says:

    FELICITARI !!! MULTUMIM !!! Vrem promovare , cu totii vrem promovare !!!