Spectacol la revenirea lui Aihan Omer

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

HC Caraş-Severin a dispus în această după-amiază, pe teren propriu, cu scorul de 29-24  (14-11), de Potaissa Turda, în ultimul meci al etapei a XII-a din Liga Naţională de handbal masculin, primul cu Aihan Omer în postura de antrenor principal.

Reşiţenii au venit în număr mare pentru a saluta revenirea lui Aihan Omer şi au trăit emoţii mari primul sfert de oră, timp în care oaspeţii au condus ostilităţile pe teren. Omer a fost obligat să ceară time-out după numai şase minute de joc, când tabela era de partea handbaliştilor din Turda, 1-6. Lucrurile au revenit la normal în partea a doua a primei reprize, când Tucanu, la cei 38 de ani ai săi, a tras echipa după el. Ionescu a făcut şi el un meci mare, reuşind câteva parade senzaţionale, astfel că, la pauză, cărăşenii au intrat cu avantaj de trei goluri.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157628982899333″]

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

HC Caraş-Severin a reuşit să păstreze ritmul şi în cea de-a doua repriză, chiar dacă are în componenţă mai mulţi jucători trecuţi bine de 30 de ani. Mai mult decât atât, Petrea, Marta, Pârâianu şi Ciubotariu au ţinut neapărat să facă şi spectacol, acesta din urmă marcând după o aeriană pe la spate. A fost o victorie meritată, un pas cu dreptul al lui Omer la revenirea sa la Reşiţa. Pentru HC Caraş-Severin au marcat: Vaidasigan 2, Cuciula 4, Tucanu 6, Rohozneanu 2, Pârâianu 2,  Petrea 4, Marta 5, Ciubotariu 4. De la oaspeţi s-au remarcat doi ex-ucemerişti, portarul Levente Szabo, şi coordonatorul de joc Jan Vizhbovskyy, autor a nouă goluri. Au mai înscris pentru Potaissa: Dediu 5, Vasiloiu 1, Cîmpan 2, Alisile 1, Igant 1, Pop 1, Pavel 3 şi Savic 1.

 

Am avut uşoare emoţii la începutul jocului. Ştiam că echipa din Turda e într-o formă bună. Faptul că au venit aici să joace handbal şi să nu cedeze nicio clipă a făcut din acest meci unul de calitate. Mă bucură foarte mult că am început cu o victorie, la fel şi faptul că spectatorii au venit în număr mare la sală. Sper ca şi în continuare să vină cât mai mulţi. Tucanu m-a surprins plăcut. Eram hotărât să joc mai mult cu Grigoraş, pentru că trebuie să joace şi am încredere în el. El e avut emoţii mari şi a fost şi puţin timorat de presiunea jocului şi a publicului. Tucanu a făcut un meci foarte bun, iar Grigoraş se pare că are foarte mult de muncă să-l dea la o parte”, Aihan Omer, antrenor HC Caraş-Severin

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/