Primul meci oficial cu Omer pe bancă

HC Caraş-Severin întâlneşte astăzi, de la ora 15, în Sala Polivalentă din Reşiţa, într-un meci din etapa a XII-a din Liga Naţională, primul joc oficial din 2012, formaţia Potaissa Turda.

Partida de astăzi înseamnă şi reîntâlnirea publicului reşiţean cu tehnicianul Aihan Omer, revenit la Reşiţa după ce a mai antrenat, cu rezultate excepţionale, echipa UCM-ului. Fanii au anunţat că vor veni în număr mare la partida de astăzi pentru că vor să-l primească aşa cum se cuvine pe antrenorul care a scris istorie pentru Reşiţa. Acesta se teme de meciul cu Turda, un adversar pe care îl consideră surprinzător, care poate pune probleme atunci când te aştepţi mai puţin.
Meciul dintre HC Caraş-Severin şi Potaissa Turda este ultimul al etapei. În celelalte întâlniri s-au consemnat următoarele rezultate: CSM Bucureşti – Steaua Bucureşti 26-26; HC Odorhei – Universitatea Transilvania Cluj 36-35; Dinamo Municipal Călăraşi – Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu 29-35; Universitatea Bucovina Suceava – CSM Ploiești 34-26; Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău – CSM Satu Mare 33-26; Universitatea Poli Municipal Timişoara – HCM Constanţa 19-21.