Omer se teme de Potaissa Turda!

HC Caraş-Severin susţine duminică, începând cu ora 15, în Sala Polivalentă din Reşiţa, primul meci oficial din 2012. Elevii lui Aihan Omer primesc replica formaţiei Potaissa Turda.

Vecine în clasament, pe locurile 6, respectiv 7, şi despărţite de un singur punct, HC Caraş-Severin şi Potaissa Turda anunţă un meci echilibrat, niciuna din cele două echipe neputând să se considere favorită certă. După turneul de la Timişoara, Aihan Omer a pus mare accent pe recuperare, considerând că este esenţial ca elevii săi să fie cât mai odihniţi la ora jocului. „Ne vom concentra foarte mult pe recuperare, pentru că avem foarte mulţi jucători peste 30 de ani şi este important ca ei să fie cât mai prospeţi”, a declarat tehnicianul.
Aihan Omer a încercat să-şi motiveze jucătorii vorbind în termeni laudativi despre adversarul de duminică. „Am înţeles că Turda este o echipă foarte imprevizibilă. Mi s-a spus că este imprevizibilă şi într-o formă sportivă bună. A câştigat la Pick Szeged, care şi fără jucătorii de naţională este foarte puternică. Ne aşteaptă un meci foarte dificil”, a mai spus Aihan Omer.
Casa de bilete de la Sala Polivalentă va fi deschisă duminică, între orele 12:00 – 15:00.