Reduceri și surprize la inaugurarea brandului internațional House din Iulius Town

Iulius Town continuă să își completeze lanțul de magazine cu cele mai dorite branduri. De joi, 5 martie, brandul House s-a alăturat și el turelor de shopping. Cu ocazia inaugurării, noua destinație de modă urbană își va întâmpina clienții cu discounturi și surprize.

Noul magazin s-a deschis pe 5 martie, însă inaugurarea va avea loc sâmbătă, 7 martie. Magazinul se află la parterul Iulius Mall, în zona Atrium. La inaugurare, clienții sunt invitați la shopping pe ritmurile mixate de un DJ, iar comercianții au pregătit și un stand photo booth pentru clienții care vor să păstreze amintiri haioase.

Brandul House promovează stilul urban-casual

Inaugurarea magazinului House în Iulius Town aduce și reduceri speciale. În perioada 5 – 8 martie, brandul de fashion oferă discounturi de până la 25% la o varietate de articole: paltoane, jachete, jeanși, încălțăminte, genți, cămăși cu mânecă lungă pentru femei și bărbați, cămăși cu mânecă scurtă pentru femei și pulovere. Magazinul îmbină linii diferite de modă, atât pentru iubitorii stilului urban, cât și pentru persoanele care preferă accentele vintage.