Rectificare pozitivă la Caransebeș. Cu 2,8 milioane de lei!

La Caransebeș se găsesc bani pentru învățământ, lucrări edilitare și  investiții. Consilierii locali au alocat sume pentru amenajarea sensului giratoriu de la intersecția străzilor Calea Orșovei cu Mihai Viteazu.

Este vorba de intersecția BCR, unde se așteaptă destul de mult pentru acordarea priorității și traficul este îngreunat, astfel că se va realiza un sens giratoriu pentru fluidizarea circulației.

De asemenea, o sumă deosebit de importantă va fi alocată pentru efectuarea lucrărilor de extindere a iluminatului stradal care va avea un consum redus și care poate fi controlat printr-un panou de comandă la fel ca proiectul pilot din cartierul Pipirig. Extinderea se va efectua în cartierele Cazărmii, Țarinei și Țiglărie.

Fonduri importante se vor aloca și pentru reparații unor străzi din cartierele Jupa și Valea Cenchii. Se vor găsi bani și pentru repararea unor secții de la Spitalul Municipal de Urgență, dar și pentru reparații la unele unități de învățământ înaintea începerii anului școlar. Potrivit primarului Marcel Vela, în același timp se lucrează la Centrul Social de la Jupa și se speră că se va finaliza reabilitarea Drumului National 6 care traversează municipiul Caransebeș dinspre București spre Timișoara.

„Este o perioadă bună de lucru și sperăm ca până în iarnă toate șantierele să funcționeze bine, să fie constructorii operativi, astfel încât să închidem cu bine aceste proiecte și să putem, atunci când este cazul, să demarăm ceea ce am prognozat pentru anul 2015 și continuare pe 2016”, ne-a declarat edilul urbei.

Rectificarea bugetară în sumă de peste 2,8 de milioane a fost aprobată de Consiliul Local al municipiului Caransebeș.

Comments

  1. numai bine, mai multi bani de furat pt. Vela :)) says:

    numai bine, mai multi bani de furat pt. Vela :))
    si pt. cotoharla aia de Borceanu :))