Volei Club Caransebeș s-a aliniat la start!

Lotul de voleibaliști ai Volei Club Caransebeș a început pregătirea fizică pe Muntele Mic. Potrivit antrenorului Valentin Pereu, echipa este formată din 7 jucători români și 6 străini.

„Jucătorii sunt noi și pentru mine. Am semnat un contract pentru anul următor la Caransebeș în speranța că vom dezvolta un proiect frumos aici cu rezultate bune pentru obiectivul nostru, play off-ul nr 2. Ca jucători îi cunosc pe cei care au rămas de anul trecut: Birău, Vânătoru, Lung, Teleleu și Filip. Ne vom baza pe experiența lor. Avem și doi sportivi care au trecut de vârsta junioratului de la Oțelu Roșu, care vor avea de învățat și care sper să se integreze în echipă și să ne ajute, iar ca străini am adus împreună cu staful clubului jucători care se încadrează în profilul și obiectivul echipei. Primul cu care am semnat a fost liberoul sârb Pantelic. Cunoaște campionatul nostru, a jucat sezonul trecut la Dinamo. De asemenea, am ajuns la un acord cu centrii americani Faulkner și Aguillard, cel din urmă jucând în campionatul Italiei sezonul trecut. Am mai căzut la o înțelegere cu brazilianul Fred Teixeira pentru poziția 4 și cu Cedic, care vine din campionatul finlandez și care a mai jucat în Polonia și a ieșit campion cu echipa de club în Serbia. Purtăm tratative cu încă un secund pentru a închide lotul Volei Club Caransebeș. Cantonamentul va fi până în 1 septembrie pe Muntele Mic, după care vom prelungi pregătirea fizică în Caransebeș”, ne-a declarat antrenorul Valentin Pereu.

 

Lotul Volei Club Caransebeș a fost primit recent de către primarul Marcel Vela, care i-a invitat pe sportivi să ia parte la ședința de consiliu local.