Meciurile Metalului se joacă în sălile de judecată!

Reprezentanții administrației publice locale și Cătălin Rufă nu au ajuns la un numitor comun în interesul fotbalului reșițean și, așa cum era de anticipat, meciurile se vor juca de acum la Tribunalul Caraș-Severin!
După întreruperea sau suspendarea plăților consiliului local către clubul de fotbal din Valea Domanului, că deocamdată e greu de spus dacă e doar o chestiune de moment sau ceva permanent, actorii principali în roșu și negru nu mai sunt fotbaliștii Metalului, ci cei doi acționari, Consiliul Local Reșița și patronul Cătălin Rufă. Prima invitație în sala de judecată a făcut-o administrația publică locală, care a înregistrat pe rolul Tribunalului Caraș-Severin, la Secţia a II-a Civilă, de Contencios, Administrativ şi Fiscal, o acţiune în anulare a hotărârii AGA de la SC Metalul Reșița SA.

Este vorba despre hotărârea prin care clubul s-a împrumutat cu o sumă de bani pentru a depăși un moment dificil din punct de vedere financiar, care ar fi putut aduce repercusiuni grave pe plan sportiv. Acțiunea a fost înregistrată la 15 mai și are primul termen în 9 septembrie.

La aceeași secție a Tribunalului Caraș-Severin se va soluționa și cererea de intrare a insolvență a SC Metalul Reșița SA, cerere înregistrată la data de 18 august, la solicitarea lui Cătălin Rufă. Sunt însă doar primele două meciuri din sala de judecată ale acționarilor din Valea Domanului după cum stau lucrurile în momentul de față.

Comments

  1. geo says:

    caransebes-ripensia 1-6!dar marelui reporter stanciu,ii e rusine sa scrie!si e echipa de b,nu ca cei de la scolar!!!