Meci „sângeros” pentru scor egal în primul joc acasă!

HC Adrian Petrea a susținut al doilea meci din Liga Națională, debutând în fața publicului reșițean, în compania echipei HC Vaslui.

Duelul celor două echipe, conduse de pe margine de Adrian Petrea și Sandu Iacob, foști adversari în sezoanele anterioare, dar și colegi la echipa națională, s-a încheiat la egalitate, 27-27.
Suporterii reșițeni, veniți în număr mare la Sala Polivalentă (aproximativ 800), au avut parte de un meci agreabil, presărat pe alocuri cu unele dispute între jucătorii celor două echipe.
Prima repriză a aparținut echipei conduse de Adrian Petrea, care a terminat în avantaj, este drept minim: 15-14. A doua repriză, cu excepția ultimelor 8 minute, a aparținut echipei oaspete. În ultimele minute, alături de Adrian Petrea și Eremia Pîrîianu (care a și intrat în joc) și cu sprijinul spectatorilor, jucătorii reșițeni au revenit la cârma partidei și au egalat la 27.
După două etape, HC Adrian Petrea se află pe locul 6, la egalitate de puncte cu Dinamo București și HC Vaslui.

Urmează deplasarea la Galați, unde duminică, 30 august, vor întâlni echipa nou promovată, CSU Danubius.

Comentarii despre evoluție
„Din punctul meu de vedere, este un punct pierdut. Acasă, mă așteptam să avem cu Vasluiul un meci foarte greu. Am văzut victoria lor contra Tg. Jiului… . Mă așteptam să avem un meci greu dar, totodată, nu pot să nu remarc revenirea noastră pe final de joc, când am reușit să scoatem egalul din această partidă. Îmi pare rău, în primul rând, pentru cartonașele roșii care s-au dictat, pentru că vor avea jucătorii, probabil, de suferit. Nu știu situația, și încă o data le cer scuze băieților de la Vaslui, dacă este vreunul accidentat sau nu grav, sper ca până la meciul următor să poată să fie recuperați. În rest, a fost un joc plăcut, care a angrenat două echipe ce vor spune un cuvânt greu în campionatul acesta”, a declarat Petrea în urma meciului.

„Dacă mă uit la minutul 20, când Reșița avea plus 5, și mă uit la finalul meciului, sunt foarte mulțumit. Dacă mă uit la minutul la 20, când Reșița avea plus 5 și noi am ajuns la mijlocul reprizei a doua să avem plus 5, sunt dezamăgit. S-au întâlnit două echipe bune. În primul rând, lucrul cel mai bun astă seară a fost combativitatea jucătorilor. Și de o parte, și de cealaltă, a fost un handbal adevărat, cu bătaie, cum ne place nouă să spunem. Suntem bucuroși că atât Adi, cât și eu am reușit să transmitem asta jucătorilor și bănuiesc că publicul apreciază ceea ce vede”, a declarat antrenorul oaspete, Sandu Iacob.