Gratuit la Metalul – Olimpia!

Metalul Reşiţa debutează astăzi, de la ora 11, pe Stadionul Mircea Chivu, în ediţia de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a de fotbal, deşi la un moment dat rosso-nerii au fost foarte aproape să abandoneze competiţia din cauza neînţelegerilor de la nivelul acţionariatului clubului.

Cu Marian Pană revenit ca antrenor principal în Valea Domanului şi cu un lot de jucători schimbat semnificativ faţă de sezonul trecut, Metalul începe campionatul cu un meci împotriva Olimpiei Satu Mare, club de tradiţie în fotbalul românesc, dar care de ani buni se chinuie să supravieţuiască în eşaloanele inferioare. Pentru ca rosso-nerii să se bucure de încurajările cât mai multor microbişti în aceste momente grele prin care trece clubul, patronul Cătălin Rufă a anunţat că intrarea spectatorilor va fi liberă.

Obiectivul pentru acest sezon e clar, mai ales dacă municipalitatea îşi păstrează poziţia şi va aloca doar jumătate din banii asumaţi iniţial. „Nu putem fixa alt obiectiv decât salvarea de la retrogradare. Ne-am bătut acolo sus timp de doi ani. Cu mai multă susţinere puteam obţine chiar mai mult, dar acum lucrurile s-au schimbat. Am ratat ocazia de a legitima jucători importanţi, nu îi putem folosi nici pe juniorii buni crescuţi la Reşiţa, astfel că nu putem emite pretenţii prea mari. Cert este că eu nu voi lăsa echipa asta să moară, indiferent de ce vor unii şi alţii. Vom merge mai departe cu ce avem, dar eu încă mai sper că lucrurile se vor pune în ordine într-un final”, a declarat Cătălin Rufă.

Comments

  1. eu says:

    intrarea libera pt spectatori ? rufa nu a lasat intrarea libera de dragul spectatorilor [ nu uitam cum a facut biletul 10 lei peste noapte la meciul cu caransebes ]a lasat intrarea libera pentru ca nu mergeau 100 daca era cu bilet.

  2. eu says:

    la radio se anunta maxim 250 de spectatori .

  3. eu says:

    0 – 2 !!! seara de seara szabo – ionescu si mai vreo 2 pe care nu -i cunosc fac betii pe la soho . daca azi pentru prima etapa au venit 250 de spectatori , meciul urmator vor fi doar 100. rufa daca a lasat intrarea libera a crezut ca prosteste suporterii ?