Reacții la cald de la parlamentarii care au primit mandate la redistribuire

Valeria Schelean, care reprezintă Alianța România Dreaptă, și Valentin Blănariu, președintele PP-DD Caraș-Severin, vor reprezenta județul Caraș-Severin în Camera Deputaților. De asemenea, Ion Simion Purec, tot de la PP-DD, va fi senator, alături de Iosif Secășan și Aurel Duruț.

Deși rezultatele pe care le-au prezentat oficialii de la Biroul Electoral Județean se cunoșteau înainte de ora 18.00, candidații cu șanse la obținerea unui mandat de parlamentar au fost rezervați în ce privește declarațiile. Astăzi însă, odată ce și-au văzut numele pe listele BEJ, s-au liniștit și deja se gândesc cum să reprezinte mai bine județul la nivel central.

“Le mulțumesc tuturor cărășenilor din Colegiul V pentru că au fost alături de mine. Am avut o campanie curată, bazată pe multă muncă și determinare, am venit cu proiecte concrete și am reușit să fac ceea ce mi-am propus. Îi asigur pe oameni că voi fi, în continuare, în mijlocul lor, că le voi asculta problemele și mă voi implica în rezolvarea lor. Am reușit să conving lumea că este nevoie de o schimbare și am de gând să mă țin de cuvânt”, a declarat deputatul Valeria Schelean pentru „Express de Banat”.

Președintele PP-DD Caraș-Severin, Valentin Blănariu, este și el vizibil emoționat de rezultatele prezentate de oficialii de la BEJ. Asta, mai cu seamă că Partidul Poporului-Dan Diaconescu are o filială înființată aproximativ recent în Caraș-Severin. Rezultatele bune de la alegerile locale și scorul mai mare decât media pe țară înregistrat în județ îl onorează pe proaspătul deputat. „Le mulțumesc reșițenilor care m-au votat, dar și cărășenilor care au votat PP-DD. Mă simt onorat să îi reprezint în Parlament”, a spus deputatul Valentin Blănariu, care a transmis mesajul și în calitate de președinte de partid.

Ion Simion Purec a declarat pentru „Express de Banat” că, deocamdată, nu poate face niciun fel de comentariu, dar mesajul transmis de președintele PP-DD este suficient de bine conturat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

 1. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

  Oana Bejenariu,o profesionista…te voi sustine neconditionat,pentru toata munca ta de pana acum,sa-l inlocuiesti pe dobitocul ala care ne sfideaza cu…,,fugitzi bah”…pensionati-l dreq…

 2. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

  sper sa vedem rectificarea…Valeria Sechelean e o tipa care a reprezentat o aliantza…tipa nu s-a ars degeaba ca altele…;)

 3. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

  afara ninge linistit…si-l astept pe pensionar …nervos ca dracu,sa vad ce tampenii mai debiteaza…eXpresilor sunt cu ochii pe voi…

 4. disqus_Jr0IXg6yW5 says:

  da-ma drecu’ de simpatic ….

 5. dudulas says:

  cum vine ,,aproximativ recent,,?