Reacții după meciul de la Caransebeș. SORIN BĂLU: ,,Mai avem de lucrat la omogenizare!”

Deși FC Caransebeș a avut ieri parte de prima victorie din acest campionat, antrenorul echipei a observat și minusurile din teren, astfel că Bălu a explicat că le va îndrepta pe cât posibil în lunile următoare.

Echipa de top a gugulanilor a început etapa cu o victorie, impunându-se la diferență de un gol, pe teren propriu, în fața Olimpiei Satu Mare. Victoria a fost pusă de antrenorul Sorin Bălu pe seama organizării foarte bune, dar și pe seama defensivei extrem de bune, așa cum a apreciat-o acesta la finele celor 90 de minute de joc.

CITEȘTE ȘI: FC Caransebeș și Metalul Reșița, victorii în startul campionatului!

,,Nu m-am înșelat! Jucătorii mei mi-au arătat că sunt foarte buni: au alergat, au făcut și greșeli, dar atitudinea, determinarea și siguranța defensivă au făcut diferența. Timpul petrecut împreună cu acești jucători a fost foarte scurt. Omogenizarea a fost marea noastră problemă, dar cu câțiva jucători foarte buni, talent și muncă am reușit. Pentru omogenizare mai avem nevoie de timp, a declarat Sorin Bălu în urma meciului, precizând că rezultatul a făcut ca ziua de sâmbătă să fie una frumoasă. Victoria le-a dedicat-o caransebeșenilor prezenți pe stadion, pentru că au susținut ca la carte jucătorii care au intrat în teren.

MECI_FC_CARANSEBES_OLIMPIA_SATU_MARE11 MECI_FC_CARANSEBES_OLIMPIA_SATU_MARE1

În ce îl privește pe antrenorul Olimpiei Satu Mare, Cosmin Bodea, acesta spune că se aștepta la un meci dificil, însă elevii săi nu s-au impus deloc pe teren.

,,Am întâlnit o echipă agresivă, dornică de afirmare. Ne-am așteptat la un meci foarte greu, am avertizat jucătorii că simpla prezență pe teren nu câștigă un meci. Felicit echipa gazdă pentru dăruirea din teren. Noi, din păcate, am făcut un meci slab, nu am respectat sarcinile. Știam jocul echipei gazde și dorința lor de a câștiga. În repriza a doua am jucat ceva mai bine, dar dacă nu fructifici ocaziile pe care le ai e foarte greu, a spus antrenorul oaspeților.

Comments

  1. LuxPhotoFux says:

    N-am putut citi intreg articolul din cauza celor doua fotografii care au acoperit textul!