Dorinel Hotnogu a dat viața politică pe afaceri și familie

Activitatea politică a unor cărășeni care s-au aflat ani de zile în atenția publică a fost întreruptă fie definitiv, fie pentru o anumită perioadă de timp. Sunt oameni tineri, activi în mediul privat sau în administrația publică, precum Dorinel Hotnogu, Ovidiu Rădoi, Marius Iriza sau Claudiu Pasăre.

,,Am o firmă de construcții și mă ocup serios de ea, am spații imobiliare disponibile mediului de afaceri de pe aici, dar acum cea mai importantă treabă pe care o am este să am grijă de fetița mea”, a mărturisit pentru cititorii Express de Banat fostul viceprimar al Reșiței. Dorinel Hotnogu continuă să guste oferta culturală a municipiului în care trăiește și muncește. L-am întâlnit la una dintre acțiunile Librăriei ,,Semn de carte”, dedicate memoriei artistului plastic Iulian Vitalis Cojocariu, dar alege, pentru diversitate și calitate, spectacolele pe care Sibiul le programează regulat pentru publicul iubitor de artă, sub toate formele ei.

Dorinel Hotnogu, recunoscut pentru afacerile sale din municipiul reședință de județ și pentru implicarea în organizarea unor evenimente culturale pe plan local, în timpul mandatului său de viceprimar, a ieșit din viața politică nu de mult și nu în cel mai frumos mod. Conflictul cu mai marii PNL s-a lăsat cu excluderea din partid, alături de deputatul Valentin Boșneac, în 2010. Nu a revenit pe scena politică sub sigla niciunui partid politic, așa cum a promis la ieșirea din PNL.

,,Nu vedeți ce-i acum în politică pe la noi? Cum să lucrezi cu oamenii aștia?! Nu, nu mai fac politică în condițiile astea”, a răspuns hotărât Dorinel Hotnogu întrebării asupra unei eventuale reveniri.

Comments

  1. dragos says:

    Oare care a fost motivul intrarii in politica a insului respectiv ? Foarte probabil atingerea statutului din prezent, “om de afaceri”. Daca nu ma inseala memoria prin anii 90 era purtator de cuvant al unui partid. Iar faptul ca cica se cearta intre ei e iar ceva de ochii lumii. Nu e nici primul nici ultimul care intra cu mainile in buzunare in politica si iese total diferit din pdv al patrimoniului personal. Nu exista altruism, compasiune, dedicaţie in grajdul asta politic, ci doar BUZUNARE cum spunea Octavian Paler.

    Cat timp mai trebuie sa treaca pt ca oamenii din tara asta sa realizeze ca acesti nenorociti nu au niciun fel de crez politic, ideologie etc. Singura “ideologie” careia i se supun e aceea a banului, a afacerilor, a traficului de influenta. Iar totul e facut in spatele a ceea ce se pare ca este cel mai mare duşman al populatiei – usile inchise. Din pacate aceasta drojdie a scursorilor din Romania nu este pedepsita pe masura porcariilor facute. Si nici nu va fi.