Razie de proporții printre yoghini! ANAF-ul a făcut spectacol la Herculane!

Staţiunea de pe Valea Cernei a fost plină până la refuz în weekendul de 1 Mai, motiv numai bun pentru inspectorii ANAF să deruleze o acţiune în forţă pentru combaterea evaziunii fiscale.

Câteva mii de adepţi ai ciudatei şi controversatei MISA s-au adunat la Băile Herculane pentru Tabăra Internaţională de Yoga, dar la sfârşit de săptămână au venit şi foarte mulţi români care au ales să petreacă minivacanţa de 1 Mai în staţiunea lui Hercules, astfel că locurile de cazare s-au dovedit a fi insuficiente. Hotelierii şi comercianţii s-au bucurat de un start excelent de sezon. Au fost însă şi destui care au ieşit în pagubă. În paralel cu acţiunea de pe litoral, inspectorii ANAF au descins şi la Herculane. O coloană întreagă de maşini ale ANAF-ului a intrat în staţiune, pe unii prinzându-i pe picior greşit, pe alţii punându-i pe fugă. Grătare pline cu mititei şi dozatoare întregi de bere au fost abandonate imediat ce s-a dat alarma, dar nu au scăpat de controale nici cei care au grijă de yoghinii lui Bivolaru.

Inspectorii de la Finanţe s-au retras abia spre seară, urmând să prezinte un bilanţ al controalelor de la Herculane cel mai probabil în cursul zilei de astăzi.

Comments

 1. P.F. says:

  GARDA A.N.A.F. TOTI FOSTII SPAGARI AI GARZII FINANCIARE CARE FAC EXACT ACELASI LUCRU CA SI IN TRECUT .SPAGA LA GREU LA TOTI MICII COMERCIANT PE CARE-I VIZITEAZA. PONTA AI GRIJA CU SPAGARII TAI, CA SFAESITUL TAU ESTE PE APROAPE. DACA NU CREDETI URMARITI ACEASI SPAGARI CARE OMOARA ORICE SPERANTA A COPMERCIANTULUI DIN ROMANIA. II ADUNA D.N.A. PE CIRCARII DE POLITICIENI IN FIECARE ZI SI EI TOT NU SE LASA DE DIJMUIT INTREPRINZATORII MICI SI MIJLOCII, PENTRU CA LA SUPER MARKETURI NU INDRAZNESC,CA ASTIA AU CAMERE DE LUAT VEDERI POSTATE SI II PRIND. SE DUC LA AMARATII DE OAMENI CARE-SI FAC TREABA CINSTIT.PANA NU-IDEMOLAM PE ACESTI NEMERNICI NU SE LASA ! DACA VREI SA TE CONVINGI CATA DREPTATE AM, URMARESTE PE CONT PROPRIU PE ACESTI MARI SPAGARI DEGHIZATI IN INSPECTORI ANAF SI TE VEI CONVINGE.IN ORICE SITUATIE AFLATI CA ACESTI SPAGARI AU REVENIT LA VECHILE OBIOCEIURI TREBUIE DEMASCATI FARA MILAS . SUNT EXACT CA SI VAMESII DIN PUNCTELE DE FRONTIERA ALE ROMANIEI. IN CE LUME TRAIM FRATI ??????

 2. P.F. says:

  sfarsitul lui ponta ca prim ministru se apropie de final cu pasi repezi. e vai de mama noastra daca-i mai votam pe acesti neobrazarti de mari spagari . au facut din spaga mandrie nationala si politica de: stat corupt Romanesc. mare rusine ponta cu jegosii tai de SPAGARI!!!!!!!!sa va fie rusine si sa ingtelegeti ca va vom pune noi la punct pana la urma!

 3. Hercules says:

  În Herculane este ca în Vestul Sălbatic!!! Nimeni nu plătește taxe!!! Pensiunile declară 2-3 turiști pe an, la terase nu iți dă nimeni bon fiscal pentru mâncarea comsumată, până și Sala de Sport a Liceului Hercules se închiriază la negru pentru a umple buzunarele unora ( APROPO DE LA PROFESORI CHIAR AVEAM PRETENȚII, TOTUȘI EDUCAȚI COPIII NOȘTRI) !!!!
  Într-un cuvânt Băile Herculane este Vestul Sălbatic din anii 1800 !!!!

 4. Hercules says:

  În Herculane este ca în Vestul Sălbatic!!! Nimeni nu plătește taxe!!! Pensiunile declară 2-3 turiști pe an, la terase nu iți dă nimeni bon fiscal pentru mâncarea consumată, până și Sala de Sport a Liceului Hercules se închiriază la negru pentru a umple buzunarele unora ( APROPO DE LA PROFESORI CHIAR AVEAM PRETENȚII, TOTUȘI EDUCAȚI COPIII NOȘTRI) !!!!
  Într-un cuvânt Băile Herculane este Vestul Sălbatic din anii 1800 !!!!