Băile Herculane se reinventează: Party incendiar cu spumă, animatoare şi cocktailuri de fițe!

Staţiunea de pe Cerna începe cu adevărat să renască şi să se transforme spectaculos, aşa cum au promis autorităţile locale şi cei mai importanţi investitori din mediul privat.

 

Biletele de trimitere la tratament nu mai sunt la modă în Băile Herculane şi asta pentru că sezonul 2015 propune altceva: ritmuri electrizante, cabaret, animatoare în bikini, party cu tunuri cu spumă şi cocktail-uri exotice. Marius Băzăvan, unul din managerii Bacolux, propune pentru anul acesta, în Hotelurile Diana şi Afrodita, cu totul şi cu totul altceva decât au fost obişnuiţi turiştii până acum. Herculanele poate însemna mai mult decât apă termală şi şedinţe de fizioterapie, mai mult decât o staţiune sezonieră, destinată în principal pensionarilor. Petrecerile de 1 mai organizate în cele două hoteluri îi dau perfectă dreptate, pentru că, ne-am convins, pe Valea Cernei poate exista şi viaţă de noapte!

Restaurantele celor două locaţii Bacolux au fost pline până la refuz în noaptea de 1 mai, când fetele de la Rebel Cabaret au încins serios atmosfera. Sâmbătă seară, petrecerea s-a mutat în piscină şi jacuzzi. Tunuri cu spumă, show de lumini, animatoare şi băuturi exotice au fost ingredientele perfecte pentru o seară de neuitat. Dj Katt a avut grijă ca ritmurile electrizante să pună toată lumea în mişcare, spre dimineaţă organizatorii anunţând că astfel de petreceri se vor ţine lanţ anul acesta la Herculane.

 

Foto: Facebook

Comments

  1. […] Publicat de: https://expressdebanat.ro/baile-herculane-se-reinventeaza-party-incendiar-cu-spuma-animatoare-si-cock… […]