Tânărul arestat ieri, răpit în stil mafiot

Randi Tokar a fost arestat ieri pentru că nu a respectat regimul armelor şi cel al muniţiilor. Acesta se afla într-o maşină, împreună cu Rîpanu, şi aveau asupra lor mai multe arme de foc şi sticle incendiare.

Randi Tokar este un personaj local cunoscut, după ce pe data de 19 iulie a anului trecut a ajuns la urgenţe, împuşcat în picior. Acesta le-a povestit poliţiştilor un scenariu desprins din filmele cu mafioți şi le-a declarat că în timp ce se îndrepta spre casă, pe Calea Caransebeșului, o mașină a oprit lângă el, după care a fost acostat de doi indivizi ce purtau cagule. Aceștia l-au băgat în portbagajul unei maşini după care a fost transportat într-o pădure de la marginea oraşului şi lovit cu pumnii şi picioarele.

Tânărul a mai declarat că în timp ce era agresat de cei doi, dintr-un alt autoturism au coborât alţi trei indivizi, dintre care unul l-a împuşcat cu un pistol în piciorul drept, după care a fost din nou introdus în maşina cu care a fost adus şi abandonat lângă Spitalul Judeţean Reşiţa. Victima a susţinut la momentul respectiv că nu îi cunoaşte pe cei cinci.

În după-amiaza zilei de ieri, Tokar şi Rîpanu au recunoscut că nu posedă permis de port armă. În autoturismul lor, poliţiştii au mai descoperit sticle în care se aflau substanţe inflamabile, un cuţit de mari dimensiuni, mănuşi, ochelari de soare şi şepci prevăzute cu câte o meşă.

 

Comments

  1. doru says:

    Cat de multe arme? :)))