Reglări de conturi cu pistoale şi sticle incendiare

Străzile municipiului nu mai sunt de mult sigure, iar asta o demonstrează numărul mare al jafurilor armate şi al răfuielilor dintre interlopi. Oamenii legii i-au încătuşat în noaptea de miercuri spre joi pe doi tineri înarmaţi cu un adevărat arsenal.

UPDATE ORA 15.49
În urmă cu cinci minute, cei doi inculpați au plecat de la Tribunalul Caraș-Severin în arestul Poliției. Instanța a respins recursul declarat de cei doi împotriva încheierii Judecătoriei Reșița de aseară. Prin aceasta, pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Atât aseară, cât și astăzi, Ciprian Rîpanu și Randi Tokar, și-au rezervat dreptul la tăcere. Aceștia au refuzat să răspundă întrebărilor instanței.

UPDATE ORA 15.00
Ciprian Rîpanu şi Randi Tokar au fost arestaţi pentru 29 de zile de Judecătoria Reşiţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Prezenţa acestora pe o stradă din Reşiţa a trezit suspiciunea oamenilor din zonă, care au alertat Poliţia. “La data de 23 mai, ora 20.30, Poliţia municipiului Reşiţa a fost sesizată cu privire la prezenţa suspectă a unui autoturism în care au fost remarcate două persoane. Patrula mobilă de siguranţă publică dirijată la faţa locului a stabilit identitatea celor doi, iar cu ocazia  investigării tehnico-criminalistice a autovehiculului, au fost identificate, ridicate şi ambalate în vederea continuării cercetărilor o serie de bunuri, un pistol de culoare neagră ce prezenta caracteristicele unei arme militare cu încărcător aferent în care se aflau un număr de opt cartuşe 6,5 mm şi un pistol marca Zoraki, cal. 9 mm, cu încărcător aferent, în care se aflau un număr de 12 cartuşe”, precizează procurorul Răzvan Tudor.

leader board 728 x 90 px

Tokar şi Rîpanu au recunoscut că nu posedă permis de port armă. În autoturism au mai fost descoperite sticle în care se aflau substanţe inflamabile, un cuţit de mari dimensiuni, mănuşi, ochelari de soare şi şepci prevăzute cu câte o meşă. Procurorii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi a tuturor împrejurărilor producerii faptelor.

 


 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629890019828″]

Comments

 1. tibi.porge says:

  De fapt vad ca presa ascunde identitatea… PATRONULUI…cine este acesta ???
  Pentru a pregati un atentat impotriva acestuia e nevoie de unul sau mai multe motive serios intemeiate ???
  Ori ptr simplul fapt ca acest PATRON le a dat binetze este cinstit si respectuos cum ar cere eticheta i se pregateste CEVA ???
  NU TREBUIE SA SE ARATE PENTRU CARE MOTIV SI DE CE ??

 2. doru says:

  baietii astia nu cred ca au cazier , patronul asta are unul impresionant cred…patronul a avut cu ei…

 3. doru says:

  si cred ca presa abereaza cu titlurile…multi sau saturat de patron…si oricum o sa se gaseasca altul sa-l caute

 4. Euripide says:

  Cine este dom’le acest patron?????? spuneti numele lui si motivele pentru care astia doi prieteni ar vrea sa faca asa ceva. Insa tind sa cred ca sunt abureli de presa astea cu asasinatul si cu incendierea masinilor alea in parcare.Dati numele si datele exacte,pentru ca oricum cine vrea sa il mierleasca pe ala tot il mierleste.Ori ca ii dati voi numele ori ca nu il dati

 5. doru says:

  pai cu stirea asta a aflat mai mult de 50 la suta din caras de ziarul asta ….asti-a sunt un fel de dan senzationescu…stati aproape ca o sa se gaseasca patronu ingroopat langa elodia …de unde stiti voi fratie ca au pus la cale asasinat…spuneti-ne si noua dragii vostri cititori sursa aceste-i informatii…