FOTO: Puya a făcut super show la Băile Herculane

Prima seară din cele patru de rugă din oraşul-staţiune de pe Cerna s-a încheiat cu un spectacol de zile mari, marca Puya. Astăzi e rândul trupei Narcotic Sound. 

În faţa unui public de toate vârstele, de la puşti de şcoală generală până la bunicuţe venite în staţiunea de pe Valea Cernei pentru tratament, rapp-erul a fost în formă maximă, a băut bere, a făcut flotări pe scenă, a filmat cu telefonul mobil şi a făcut mai mult de o mie de oameni să dea din cap pe ritmurile comandate de la platane. Puya a combinat creaţiile proprii cu ritmuri importate de peste Ocean, iar show-ul a fost pe placul publicului, care timp de o oră, poate chiar mai bine, a fost în delir.

Astăzi, în cea de-a doua zi de sărbătoare la Herculane, vor urca pe scena din centrul istoric renumita Andreea Voica şi Narcotic Sound. Nume importante vor întreţine atmosfera şi în zilele de sâmbătă şi duminică, astfel că, dacă nu vă aflaţi în staţiune, aveţi toate motivele să vă faceţi bagajele. Berea şi micii, asigură organizatorii, sunt pentru toată lumea.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631448430414″]

leader board 728 x 90 px

Comments

  1. Florin says:

    Daniel Florin Băran – O viaţă pentru Banat
    Joi, 15 decembrie 2011, cu începere de la ora 18.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara va avea loc lansarea volumului „BARAN FLORIN DANIEL – O viaţă pentru Banat” scris de dl. prof. univ. dr. Vasile Rămneanţu.si Baran Florin daniel

  2. Florin says:

    Daniel Fflorin Băran a fost un jurist şi avocat român, om politic, ministru, primar al Timişoarei. În 1950 Daniel Florin Băran a fost arestat de autorităţile comuniste şi deţinut timp de 5 ani şi 6 luni fără a fi judecat. Decedat în 1979, Daniel Florin Băran rămâne una dintre cele mai importante personalităţi ale Banatului din perioada interbelică.