Scapă de riduri fără tăieturi chiar în Reșița!

po 1000x100px (3)

O alternativă la o intervenție chirurgicală ce poartă denumirea de lifting facial, dar care totuși îți permite să obții un ten fără nicio cută, este botoxul. Injectarea cu botox este o procedură rapidă, puțin dureroasă, și acum se poate realiza și în Reșița, la cabinetul Genesium CO, din cadrul Spitalului de Urgență Județean-Staționar II.

Medicii Viviana și Gaurav Narad realizează, în cadrul cabinetului Genesium CO, lifting fără cicatrice și fără spitalizare, utilizând toxina botulinică: Bo Tox. Injecția cu botox este indicată persoanelor care doresc să scape de ridurile ce survin odată cu înaintarea în vârstă.

În lumea întreagă, foarte mulți oameni apelează la acest „truc” de întinerire, indiferent că sunt bărbați sau femei. Toxina botulinică este o substanță derivată a unei bacterii, care are un efect strict local, relaxând mușchii faciali și tratând atât ridurile fine cât și cele profunde.

 Unde se poate folosi botoxul

Zonele în care va fi introdusă această substanță vor fi stabilite de către medicul de specialitate, în urma unui control al feței. În general, frecvent supuse intervenției sunt: comisura gurii, zona de lângă ochi, fruntea.

În cazul persoanelor aflate la prima intervenție, efectele botoxului se mențin între trei și șase luni, după care ridurile și imperfecțiunile încep să reapară. Acesta este semnalul care atenționează că tratamentul necesită repetare, de data aceasta rezultatele putându-se menține o perioadă mai mare, între șase și nouă luni. Se estimează un număr de patru-cinci astfel de ședințe pentru ca efectele injectării cu botox să devină permanente și procedura să nu mai necesite reluare.

1000x100 casa brutarului

Efecte vizibile imediat după intervenție

Procedura este destul de simplă și nu va dura decât câteva minute. Vor fi folosite ace speciale, extrem de fine, ce nu cauzează durere, de aceea nu este nevoie de anesteziere. Însă, cei care apelează la această metodă trebuie să știe că o doză prea mare în locul nepotrivit poate șterge expresia facială. Totuși, spre deosebire de cremele care trebuie utilizate permanent și care de multe ori nu aduc rezultate vizibile, injecția cu Botox este mult mai eficientă.

Injectarea cu botox trebuie realizată de către un medic chirurg, în urma unei consultații. Dacă această procedură nu este efectuată de către cineva specializat în domeniul chirurgiei plastice și reparatorii, există riscul ca soluția să nu fie injectată unde trebuie și să afecteze alți mușchi ai feței.

Pentru o consultație în prealabil și o astfel de intervenție, se poate realiza o programare prin telefon, la unul dintre numerele: 0740 439 350 – dr. Gaurav Narad, 0722 664 084 – dr. Viviana Narad.