Super distracţie la ruga de la Băile Herculane

După patru nopţi şi patru zile, atât cât a ţinut petrecerea în centrul istoric al staţiunii de pe Valea Cernei, toată lumea a avut numai cuvinte de laudă la adresa organizatorilor.

Câteva mii de turişti, localnici şi oameni veniţi din localităţile învecinate s-au distrat de minune la Ruga de la Herculane. Primăria şi Consiliul Local au făcut eforturi şi au adus nume importante din folclorul şi show bizz-ul românesc pe scena amplasată în parcul central, iar asta a făcut ca numărul celor veniţi la distracţie să fie foarte mare. Practic, centrul istoric a fost neîncăpător.

Copiii, adulţii, bătrânii, cu coţii au apreciat Nedeea de la Herculane ca fiind o reuşită. Programul artistic a fost diversificat, astfel încât să fie satisfăcute toate gusturile. Pe iubitorii muzicii populare i-au încântat, printre alţii, Andreea Voica, Ghiţă Colţun Brancu, Dragan Zikic şi Mihaela Petrovici. Adolescenţii au dat din cap pe rimele rapp-erului Puya, care a făcut un show de zile mari, Talisman a fost pe placul îndrăgostiţilor, iar animatoarele de la Narcotic Sound au înfierbântat atmosfera mai tare decât grătarele care sfârâiau împrejur. Puştoaicele de la Blaxy Girls şi Fly Project au tras cortina la capătul a patru zile de super petrecere.

Organizare de nota zece

Zielele Oraşului Băile Herculane s-au bucurat de succes şi datorită organizării ireproşabile. “Am încercat să organizăm o adevărată sărbătoare şi am reuşit. Toată lumea a fost mulţumită, s-a simţit bine şi nu au fost niciun fel de probleme. Mă bucur că a fost lume multă şi că am convins foarte mulţi turişti să revină la Herculane şi la anul”, a declarat primarul Nicuşor Vasilescu. “A fost foarte bine, multă lume, muzică excelentă, mâncare de toate felurile. Mă simt foarte bine”, a spus Maria Lădariu, din Glimboca. “Ne-am distrat foarte bine. În fiecare an venim în această perioadă, să prindem şi zilele oraşului”, a spus şi Ica Dumitru, din Bucureşti.