Vezi aici programul concursului Cupa Mystic!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Deși doar la a doua ediție, conscursul de dans sportiv Cupa Mystic a ajuns rapid la sufletul reșițenilor, devenid una dintre cele mai așteptate competiții de acest gen. Astfel, timp de două zile privirile orășenilor vor fi încântate de un spectacol ce emană rafinament și delicatețe.

În acest sfârșit de săptămână, Cupa Mystic aduce la Reșița peste 100 de perechi din toată țara, dornice să își etaleze ținutele și abilitățile de dansatori. Concursul ia startul sâmbătă la ora 8:15, moment în care primii participanți, cu vârste cuprinse între 6 și 35 de ani, vor începe încălzirea pentru dansuri latino. Prima zi din concurs este împărțită pe patru programe, iar la sfârșitul fiecărui program vor avea loc festivități de premiere pentru participanții în concurs.

publicitate online in ziar Express de Banat

Cum dansul nu presupune doar spectacol, dar și distracție, show-ul de sâmbătă se va încheia târziu, în jurul orei 22:00, când va avea loc ultima festivitate de premiere a programului cu numărul patru.

Valsul lent și Cha-cha-cha-ul sunt printre dansurile cu care publicul se va delecta în cea de-a doua zi de concurs. Duminică se va începe la ora 10:00, cu o jumătate de oră de înscrieri, urmată apoi de încălzirea participanților din primul program. Fiind zi de sărbătoare, concursul de duminică va avea doar trei programe, ce se vor încheia la ora 16:00, după ultima festivitate de premiere.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Câștigătorii fiecărui program vor primii premii constând în cupe, medalii, diplome, cadouri și chiar bani. Surpriza organizatorilor va fi un dans latino realizat de multiplii campioni Răzvan Manole şi Olga Negoduică, de la clubul de dans sportiv din Iaşi.

Concursul Cupa Mystic va avea loc la Sala Polivalentă din Reșița, iar prețul biletului este de 10 lei pentru adult și cinci lei pentru copiii sub 10 ani.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/