Machiajul permanent de la Genesium CO

Teama unei schimbări vine din neștiință. Este dificil să iei o decizie ce vizează direct schimbarea aspectului fizic, fără să cunoști în amănunt ce presupune această procedură. Astfel, pentru a putea lua o hotărâre, află tot ce se poate despre micropigmentare, operațiune ce se realizează la noul cabinet de chirurgie plastică și reparatorie din oraș , Genesium CO.

Micropigmentarea nu este altceva decât un tatuaj permanent în scop cosmetic, ce presupune  injectarea unui pigment în piele, cu ajutorul unui dispozitiv special (dermograf). Sfera medicală a acestei operațiuni este aceea că, fie vine să completeze rezultatul final al chirurgului estetician, fie este realizată separat, pentru accentuarea anumitor trăsături, cum ar fi ochii, buzele sau sprâncenele.

leader board 728 x 90 px

De ce o micropigmentare

Scopul principal al micropigmentării este obținerea unui machiaj permanent al conturului ochilor, al buzelor, al sprâncenelor, tatuarea artistică sau, din contră, scoatere unor tatuaje ce au devenit nedorite, semne ale tinereții.

Pe lângă micropigmentarea cu scopul unui machiaj permanent, mai există și cea reconstructivă paramedicală, ce presupune ascunderea cicatricilor postoperatorii, reconstruirea complexului areolă-mamelon, mascarea asimetriei sprâncenelor sau buzei, rezolvarea depigmentării sau hipermigmentării pielii, fenomene apărute de obicei din cauza bătrâneții.

Pentru ce se realizează tatuarea sprâncenelor, buzelor sau conturul ochilor

Dacă sprâncenele sunt prea deschise la culoare, asimetrice, scurte, sunt întrerupte de o cicatrice, sunt prea jos localizate, sau doar din dorința unei  schimbări de look, tatuarea lor rezolvă problemele și oferă, totodată, mai multă siguranță de sine.

Senzația de ochi uscați, alergiile la produsele cosmetice, ochii sensibili cu hiperlăcrimație, sau genele scurte și rare,  sunt problemele ce determină o persoană să se avânte pentru un contur definitiv la ochi. Operațiune ce, nu doar dizolvă aceste probleme, dar și oferă o privire mai atrăgătoare și mai profundă.

În cazul tatuării buzelor, micropigmentarea este o alegere mai potrivită pentru cele care doresc aspectul de buze mari fără injectare de acid hialuronic. De altfel, tatuarea buzelor ajută și la micșorarea lor, atunci când este cazul. De asemenea, această operațiune rezolvă problema asimetriei buzelor, a cicatricilor provocate de accidente, sau a buzelor prea deschise la culoare.

Toate aceste schimbări le puteți realiza la cabinetul Genesium Co, proaspăt deschis în oraș în incinta Spitalului Județean de Urgență-Staționar II, cu o programare în prealabil la unul dintre numerele de telefon: Dr. Viviana Narad: 0722 664 084 , și Dr. Gaurav Narad: 0740 439 350.

Comments

  1. Florin says:

    Daniel Florin Baran, unul dintre pionierii internetului,

    Baran Florin Daniel , un inginer polonez care a contribuit la inventarea de către guvernul american a sistemului Arpanet, precursorul internetului, la vârsta de 84 de ani