Două locuri de joacă nou-nouțe

Direcția de Întreținere și Administrare a Patrimoniului din cadrul Primăriei Reșița amenajează încă două locuri de joacă pentru copiii din oraș și nu numai.

Copiii din Reșița se pot declara cei mai norocoși. Indiferent de zona în care locuiesc, vor avea unde să își petreacă orele din timpul liber. În scurt timp vor fi amenajate încă două parcuri speciale pentru joacă. Unul dintre ele este pe punctul de a fi finalizat zilele acestea pe Aleea Romaniței.

leader board 728 x 90 px

Bătrânii și copiii din Moroasa vor avea și ei parte de un loc special amenajat pentru recreere. Parcul din această zonă este aproape gata și va fi dat curând spre folosință. Aparatele au fost aduse și multe dintre ele au fost și montate. Parcul are o suprafață de 500 de mp.

Amenajăm două spații de recreere, unul la Moroasa și unul pe Aleea Romaniței. Cel din Moroasa este o lucrare frumoasă făcută în regie proprie. Au fost aduse aparatele deja, iar cel de pe Romaniței este pe punctul de a fi finalizat în zilele următoare”, a precizat Sava Giuricici, director Direcția de Întreținere și Administrare a Patrimoniului din cadrul Primăriei Reșița.