Pușcărie pentru „războiul civil” din Mociur. Tâlharii se întorc după gratii!

Golanii care i-au atacat pe paznicii platformei industriale din cartierul reșițean Mociur pentru a putea fura fier vechi au fost condamnați definitiv la închisoare!

 

S-au adunat într-o gașcă de zeci de persoane și au atacat cu pietre paznicii din zona Mociur. Aceștia au fost obligați să folosească armamentul din dotare pentru a scăpa cu viață  de furia oamenilor înfometați și greu de convins să câștige o pâine cinstit. Cei mai violenți dintre ei, cei care au inițiat atacul asupra firmei de pază, au fost recent condamnați definitiv la închisoare.

Curtea de Apel Timișoara a respins ca nefondate apelurile declarate de inculpaţii trimiși după gratii de  Judecătoria Reşiţa, astfel că fiecare va executa pedeapsa aplicată de prima instanță. Florin Niculae și Marius Daniel Cîrpaci au fost condamnați la câte şase ani închisoare pentru săvârşirea, în stare de recidivă postexecutorie, a infracţiunii de tâlhărie calificată. Pentru comiterea aceleiași infracțiuni, Robert Francisc Condor, Paul Lucian Mîrza, Petru Stoian și Cristian Florin Baloş vor petrece cinci ani în închisoare.

 

CITEȘTE ȘI:

Război civil în Reşiţa. Focuri de armă şi avalanşă de pietre, pentru o bucată de pâine!

Foamea oamenilor din Mociur, astâmpărată în arest. În libertate, ar tâlhări pentru o pâine!

UPDATE: 7 golani din Mociur reținuți pentru 24 de ore. O singură persoană ajunge în fața instanței!