UPDATE: 7 golani din Mociur reținuți pentru 24 de ore. O singură persoană ajunge în fața instanței!

Poliţiştii cărăşeni au desfăşurat la primele ore ale dimineţii o acţiune pentru depistarea mai multor indivizi bănuiţi de comiterea unor infracţiuni cu violenţă şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Nu mai puţin de  20 de mandate de aducere au fost puse în executare de oamenii legii pe raza municipiului Reşiţa. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi cei de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa i-au condus la sediul poliţiei pe bărbaţii ridicaţi din zona Mociur. „Aceştia sunt bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tâlhărie, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În prezent persoanele bănuite sunt audiate, cercetările fiind continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

leader board 728 x 90 px

La acţiunea de astăzi au participat şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Caraş-Severin, precum şi jandarmi.

UPDATE 1 – În urma punerii în executare a mandatelor de aducere din Mociur șapte persoane au fost reținute, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați cu propunere de arestare preventivă. În urma perchezițiilor o persoană a fost reţinută pentru 24 de ore. Tot în cursul zilei de astăzi va fi prezentată cu propunere de arestare preventivă.