„PSD-ul își face în continuare de cap la Aquacaraș! Adelin Tuță spune lucruri trăsnite!”

Liderul PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, l-a făcut praf pe colegul său de partid, Adelin Tuță, care, în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Aquacaraș, a semnat un raport de activitate din care rezultă că la societatea de apă și canal lucrurile merg excelent.

„S-a ameliorat în mod simțitor ponderea cheltuielilor cu personalul în total cheltuieli de la 70% în august 2017 la 42% în luna iunie 2018. Consiliul de Administrație apreciază că a depus o activitate eficientă, fiind întreprinse măsurile necesare pentru asigurarea desfășurării activității în condiții normale, iar obligațiile ce îi revin conform contractului de mandat au fost îndeplinite”, au menționat membrii CA Aquacaraș, printre care și liberalul reșițean Adelin Tuță.

Marcel Vela are însă o cu totul altă imagine a societății conduse de Nicolae Miu Ciobanu. „Cred că Adelin Tuță ori nu este bine informat, ori a semnat ca primarul. Adelin Tuță spune lucruri trăsnite! Cum poți să spui că merge bine Aquacaraș?! Adelin Tuță spune lucruri trăsnite!”, a comentat președintele PNL Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI:

Din pragul falimentului, la superlativ! La Aquacaraș, problemele s-au rezolvat din pix!