Robu vrea să conducă şi Primăria Dumbrăvița! Prin Sorin Drăgoi…

Fostul city-manager al Timișoarei se pregătește să candideze la funcția de primar al comunei Dumbrăvița. Sorin Drăgoi a fost numit de către Nicolae Robu președintele filialei PNL a uneia din cele mai bogate comune din România. Anunțul a fost făcut ieri de către edilul orașului de pe Bega.

După ce a fost consilier al lui Nicolae Robu, city-manager și președinte la ACS Poli, Sorin Drăgoi conduce acum filiala PNL din Dumbrăvița. Decizia a fost luată după discuții purtate anterior înscrierii acestuia în partid. „Colegul Sorin Margău, președinte ales, în contextul în care a văzut că lucrurile nu merg prea bine în organizație și nu se prefigura să avem șanse să câștigăm funcția de primar și o majoritate în Consiliul Local Dumbrăvița, s-a oferit, nu l-a obligat nimeni, să facă echipă cu domnul Drăgoi, să se retragă din funcția de președinte de organizație și să funcționeze ca prim-vicepreședinte numit. Pe domnul Sorin Drăgoi l-am numit președinte de organizație. Amândoi au mandate interimare”, a precizat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai spus că Sorin Drăgoi se pregătește să îl înlocuiască pe social-democratul Victor Malac, fiind agreat de biroul politic în poziția de candidat la funcția de primar. „Am încredere că domnul Drăgoi va reuși să vină cu un proiect de interes pentru cetățenii din Dumbrăvița și, având în vedere că e lipită de Timișoara, vom lucra împreună. Pentru cetățeni va fi de interes să aibă un primar din același partid cu primarul Timișoarei, care să dezvolte proiecte în colaborare (…) Ne preocupă să creștem numărul de primari în 2020 și punem accent pe zona periurbană”, a mai spus Robu.

Spre finalul mandatului său de la ACS Poli, Sorin Drăgoi a candidat pentru funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP). Din cele 14 cluburi de primă ligă, Drăgoi a avut doar un singur vot – al său. Dumbrăvița este una din cele mai bogate comune din România. Din 2010 populația acesteia a crescut de patru ori, iar în zonă s-au dezvoltat într-un ritm alert multe afaceri. Victor Malac este primarul localității din anul 2012.

Sursa foto: prosport.ro